چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شخصى عمره مفرده اى به نيابت از پدرش انجام داده و روز بعد به نيابت مادرش محرم مى شود، در اثناى آن متوجّه مى شود كه در عمره اوّل، طواف و نماز آن را بدون وضو انجام داده است. وظيفه او در اين صورت چيست؟

پاسخ :
جواب: طواف و نماز عمره اوّل را اعاده مى كند و عمره دوّم را به قصد رجا ادامه مى دهد )توجّه داشته باشيد كه در يك ماه قمرى بيش از يك عمره نمى توان انجام داد; مگر به قصد رجا، يعنى به اميد اين كه مطلوب باشد، نه بطور قطعى(.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول