چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

بعضى از سردفتران ازدواج به گمان اين كه چون لفظ »انكحت و زوّجت« گاهى بنفسه و گاهى به حروف »مِن« و »باء« متعدّى مى شود، در جواب »أنكحت موكّلتى فلانة من موكلك فلان« اين طور مى خوانند »قبلت النكاح من موكلى، و يا قبلت التزويج بموكّلى« با اين كه به آنها تذكّر داده مى شود كه اين عبارت غلط است و بايد گفته شود »قبلت النكاح يا قبلت التزويج لموكّلى« باز به اشتباه خود ادامه مى دهند. خواهشمند است مرقوم فرماييد در صورت غلط بودن چنين صيغه اى، آيا عقد صحيح است؟

پاسخ :
جواب: اجراى عقد با صيغه مزبور اشكالى ندارد; هرچند بهتر است كه صيغه بطور صحيح تر، طبق موازين ادبيّات عرب خوانده شود
منبع: استفتائات حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي(دامت برکاته)، ج1