چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اسامى متبرّكه، اعم از اسماء اللّه و اسماى ائمّه اطهار)عليهم السلام(، كه زير دست و پا مى افتد چه حكمى دارد؟ و جهت رفع اين مشكل چه راه حلّى پيشنهاد مى شود؟

پاسخ :
جواب: احترام آنها بايد حفظ شود; بهترين راه همان است كه در بعضى از مراكز انتخاب شده است، كه ظرف يا محلّى براى نگهدارى اين گونه اسما و كلمات در نظر گرفته شود و بعد از چند مدّت محتواى آن را، يا در گوشه اى از بيابان دفن مى كنند، يا در رودخانه اى مى ريزند، و يا به مراكزى مى دهند كه آنها را خمير كرده، براى كارتن از آن استفاده مى كنند
استفتائات حضرت آية اللّه العظمى مكارم شيرازى »مدّظلّه«