جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ران کبابی مرغ با رزماری را توضیح دهید.

پاسخ :
● مواد لازم
▪ چهارعدد ران کامل مرغ که از وسط به دو نیم شده
▪ یک قاشق روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز حلقه شده
▪ سه حبه سیر له شده
▪ دو ساقه رزماری
▪ دو عدد سیب زمینی بزرگ
▪ کمی آبلیمو و زعفران

● طرز تهیه
هشت قسمت ران مرغ را شسته و خشک کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و مر غ ها را برای پنج دقیقه درون آن تفت دهید تا پوست آن طلایی رنگ شود.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به قطعات درشت تقسیم کنید. ته یک ظرف پیرکس را چرب کنید.
مرغ را با پیاز، سیر، رزماری و سیب زمینی ها را درون آن بریزید. آبلیمو و زعفران را روی مواد ریخته و فر را با دمای ۲۰۰درجه گرم کرده و ظرف را برای یک ساعت درون فر قرار دهید.
www.ch3.ir