دوشنبه، 16 بهمن 1391

پرسش :

در فیلم های ایرانی که زنان مسلمان در آن بازی می کنند و گردن و بعضی از قسمتهای بدنشان پیداست ، دیدن آن چه حکمی دارد ؟

پاسخ :
کسانی که این فیلم ها را با قصد ریبه نگاه می کنند حرام است . اگر برای فردی این فیلم تحرک آمیز نباشد و با قصد ریبه آنرا تماشان نکند ولی طرف را می شناسد ،باز دیدن این فیلم حرام است ولی اگر طرف را نمی شناسد و با قصد ریبه به فیلم نگاه نکند ،دیدن این فیلم اشکالی ندارد .