دوشنبه، 16 بهمن 1391

پرسش :

طبق سنت شهر ما خانم ها مقداری از موهایشان بیرون است و اگر ما این کار را نکنیم بزرگان با این کار مقابله می کنند. تکلیف چیست ؟

پاسخ :
بزرگترها باید دین اسلام را مراعات کنند و موهایشان را بیرون نگذارند نه اینکه به کسانی که موهایشان را بیرون نمی گذارند اعتراض کنند . خانم ها توجه داشته باشند که این پوشش که موهایشان از جلو یا پشت بیرون باشد در جلوی نامحرم حرام است . بدن خانم ها در نگاه نامحرم ، نباید بیش از قرص صورت باز باشد . غالب کسانی که موهایشان بیرون است حکم شرعی را نمی دانند. طبق روایت اگر موهای خانم ها در جلوی نامحرم بیرون باشد با همان موها آنها را در جهنم آویزان می کنند .