چهارشنبه، 16 اسفند 1391

پرسش :

شنیدن موسیقی با صدای خانم اگر هیچ اثری روی ما نداشته باشد چه حکمی دارد ؟

پاسخ :
اگر موسیقی و خوانندگی حرام باشد حتی اگر هیچ اثری هم بر شما نداشته باشد ، حرام است . اگر موسیقی حرام نیست و آرام است و مطالب بدی هم نمی خواند ، اگر تاثیر روی فرد داشته باشد حرام است ولی اگر روی فرد تاثیری نداشته باشد اشکالی ندارد. تک خوانی زن جوان ، به فتوای اکثر فقها حرام است و بعضی قید تحریک آمیز را به آن زده اند .
منبع: ch3.ir