معرفی توت خشک و خواص درمانی آن (بخش دوم)

توت خشک دارای خواص فراوان است . از جمله می توان به تاثیر آن برای رفع سرفه و درمان آسم اشاره کرد. توت خشک بدلیل دارا بودن کلسیم، فسفر برای لثه کودکان مفید می باشد و انرژی بدن سالمندان را تامین می سازد. برای محکم ساختن لثه و پیشگیری از کرم خوردگی دندان می توانید صمغ درخت آن را بجوید.
پنجشنبه، 1 آذر 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
معرفی توت خشک و خواص درمانی آن (بخش دوم)
برگ های توت سفید به دلیل کمک به جلوگیری از ابتلا به دیابت دانشمندان را شگفت زده کرده است.
 
چکیده : توت خشک دارای خواص فراوان است . از جمله می توان به تاثیر آن برای رفع سرفه و درمان آسم اشاره کرد. توت خشک بدلیل دارا بودن کلسیم، فسفر برای لثه کودکان مفید می باشد و انرژی بدن سالمندان را تامین می سازد. برای محکم ساختن لثه و پیشگیری از کرم خوردگی دندان می توانید صمغ درخت آن را بجوید.

تعداد کلمات 1287 / تخمین زمان مطالعه 6 دقیقه

معرفی توت خشک و خواص درمانی آن (بخش دوم)
توت خشک چه خاصیت هایی دارد ؟ 

پیشگیری از سرطان

توت ها منبع خوبی از فیتو نوترینتی به نام «رزوراترول» (resveratrol) هستند که در انگور نیز یافت می شوند. محققان بر این باورند با کمک این ماده غذایی گیاهی می توان علاوه بر پیشگیری از بروز سرطان با سلول های سرطانی نیز مبارزه کرد.
 

افزایش طول عمر

توت ها به دلیل داشتن «رزوراترول» می توانند موجب افزایش طول عمر افراد شوند. در مطالعات متعددی نشان داده شد که رزوراترول موجود در توت ها موجب افزایش طول عمر موش ها شده است.
 

تقویت مهارت شنیداری و دیداری

چینی ها با برگ درخت توت سفید، چای تهیه کرده و معتقدند که این چای به افراد کمک می کند تا بهتر ببینند و بشنوند.
 

درمان حساسیت بهاری

شیره توت به دلیل اینکه حاوی ویتامین C بالایی است، برای بهبود سرماخوردگی و آنفلوآنزا و پیشگیری از حساسیت فصلی باید استفاده شود.
توت موجب آسودگی سریع و طولانی مدت خارش،عطسه،ریزش اشک و آب بینی ناشی از آلرژی های فصلی و حساسیت های متفرقه(گرده،خاک،حیوانات خاکی،کپک)می گردد، همچنین عکس العملهای حساسیتی پوستی از جمله کهیر را بر طرف می کند.
 

درمان سفید شدن زودرس موها

در بسیاری از کشورها توت برای درمان سفید شدن زودرس موها به کار می رود.
این میوه خوشمزه دارای آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانید است. آنتی اکسیدان موجود در این میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد که یکی از آنها کاهش میزان کلسترول بد خون و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است.

قسمت هایی که در تغذیه و پزشکی مورد استفاده است عبارتند از :
میوه
برگ
شیره

پوست شاخه های تازه

توت سفید را تازه می خورند و برای مصارف زمستان آن را خشک کرده و مانند کشمش می خورند . در زبان عربی توت سفید را « توت الاًبیض » گویند.
 

مصرف توت خشک در بارداری

برخی از پزشکان و متخصصان تغذیه و سلامتی معتقدند بهتر است در دوران بارداری از مصرف توت تازه خودداری شود. آن ها بر این باورند مصرف توت در این دوران باعث ایجاد حساسیت هایی شده و به مادر و جنین صدمه می زند.
اما به دلیل خواص درمانی توت، بهتر است این میوه را به صورت خشک مصرف کنند تا در عین بهره مندی از فواید آن از بروز آلرژی جلوگیری شود. همچنین مادران شیرده می توانند با خیال راحت برای افزایش شیر خود، از نوع تازه و خشک این میوه ی خوشمزه و دوست داشتنی مصرف کرده و مواد مغذی مورد نیاز بدن خود و کودک نوپای خود را تامین کنند.
توت خشک، کشمش و انجیر خشک از میوه های خشک بسیار با ارزش هستند که بهتر است آن ها را به عنوان میان وعده در برنامه تان بگنجانید.
 

چای برگ درخت توت

چای برگ درخت توت در چین، با برگ درخت توت سفید چای تهیه کرده و معتقدند که این چای به افراد کمک می کند تا بهتر ببینند و بهتر بشنوند. همچنین دم کرده برگ درخت توت خون را خنک می کند و التهاب را فرو می نشاند برگ درخت توت صاف کننده خون و خون ساز می باشد کسانی که رماتیسم دارند از چای برگ درخت توت برگ و میوه توت استفاده نمایید. بهترین زمان مصرف توت بهترین زمان مصرف توت قبل از غذا و با معده خالی است.به طور کلی بهترین موقع خوردن توت، صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر و شام است که زود هضم می شود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن می شود. معمولا اگر روی غذاهای سنگین مخصوصا گوشتی، آن را بخورند هضم آن مشکل می شود و تولیدنفخ در شکم و روده ها می کند.
 

تاثیر توت خشک در لاغری

توت خشک شیرین است اما چاق کننده نیست. علت چنین مسئله ای به وجود نوعی فیبر در ترکیب توت خشک بر می گردد که با کاهش اشتها میل افراد را به خوردن غذا کم می کند. بدین ترتیب حجم کمتری از مواد خوراکی مصرف می شوند و فرد به سوی لاغریقدم بر می دارد.
 نکته مهمی که در خوردن توت خشک به عنوان یک خوراکی لاغر کننده نهفته است، مبحث انرژی زایی این محصول می باشد که نیاز بدن را به استفاده حجم بالایی از غذا، کم می نماید.
مقدار قابل توجه فیبر موجود در توت سفید باعث می شود که میزان کلسترول خون کاهش یافته و هضم غذا راحت تر شود. شما می توانید با مصرف یک سوم فنجان توت خشک به صورت روزانه ، به اندازه 20% از نیاز فیبر خود را دریافت نمایید. لازم نیست نگران اضافه وزن خود شوید چون توت سفید هیچ چربی اشباع شده ای ندارد.
 

خواص توت خشک برای دیابت

برگ های توت سفید به دلیل کمک به جلوگیری از ابتلا به دیابت دانشمندان را شگفت زده کرده است.
ترکیبی بنام DNJ در برگ توت سفید وجود دارد که باعث می شود میزان کمتری از قند مصرف شده وارد جریان خون گردد و بیشتر از بدن دفع گردد.
مطالعات همچنین نشان داده است که DNJ به پیشگیری از دیابت کمک می کند. شما می توانید با نوشیدن چای برگ توت به کنترل قند خون و جلوگیری از ابتلا به دیابت کمک کنید.
 
افراد دیابتی به منظور پیشگیری از افزایش قند خون شان معمولا پرهیزهای زیادی می کنند که یکی از آنها استفاده از توت خشک به جای قند در نوشیدن چای است. قند موجود در توت، سوربیتول است که با اینکه برای کبد بسیار مفید است به دلیل اینکه بخشی از قند سوربیتول از متابولیزه شدن توسط کبد اصطلاحا فرار می کند و وارد خون می شود، اهمیت بسیاری در بیماران دیابتی دارد چرا که سوربیتول میتواند وارد فضای خلفی عدسی چشم شود و به دلیل دارا بودن بار اسمزی بالا، موجب افزایش فشار داخل کره چشم شود.
افرادی که در مراحل پیشرفته بیماری دیابت هستند در معرض کاتاراکت و فشار داخل چشمی قرار دارند. این تصور که توت و کشمش از قند و شکر بسیار سالمتر است منجر به این سوء تفاهم شده که می توان به هر میزان دلخواه توت و کشمش به جای قند و شکر مصرف کرد. مصرف کشمش و توت – با وجود اینکه سالمتر از قند و شکر است- نباید بدون حساب و کتاب باشد. اصولا مصرف قندهای ساده در بیماران دیابتی نباید از 5 درصد کل کالری رژیم بیشتر باشد. در این میان منکر نیستیم که به جای قند و شکر (با رعایت سقف حداکثر 5 درصد کالری)، همان بهتر که از میوه های خشک شده مانند کشمش استفاده کرد چرا که کشمش سوربیتول کمتری نسبت به توت دارد و به کاتاراکت فشار داخل چشم در بیماران دیابتی کاری ندارد.
 
تامین قند مصرفی بدن توسط توت سفید برای دیابتی ها بسیار جایگزین مناسبی بوده به شرط اینکه در خوردن آن زیاده روی نکنید ، مصرف این خوراکی خوش طعم برای همه افراد مناسب است ولی در اشخاص دیابتی روزانه 1 الی 2 قاشق غذاخوری استفاده شود. 
فروکتوز دیرتر جذب خون می شود شاید از این بابت توت را جایگزینی مناسب برای قند می دانند بنابراین توصیه می شود که به جای قند از توت خشک استفاده کنید.البته توت سفید تازه قند کمتری نسبت به توت خشک داشته و می تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد.استفاده بیش از حد آن بخصوص در بیماران دیابتی همان قند مصرفی است بنابراین به هنگام استفاده دقت کنید.

منبع : سایت نمناک
 

بیشتر بخوانید :
معرفی توت خشک و خواص درمانی آن (بخش اول)
توت سفید
خواص خشکبار شیرین
تاثیر توت در رفع تشنگى



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط