چهارشنبه، 2 آبان 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

برنارد آرنو

برنارد آرنو

 شبرنارد آرنو یک کارآفرین موفق، تاجر و کلکسیونر آثار هنری اهل فرانسه است که بنا به گفته ی مجله فوربز در سال 2018 وی ثروتمندترین فرد در اروپا و چهارمین ثروتمند دنیا می باشد. ثروت خالص او در مارس 2018 معادل 72 میلیارد دلار تخمین زده شده است.

 دوران کودکی و نوجوانی برنار ارنو
در شرح زندگینامه برنارد ژان ایتن آرنو این گونه آمده است که وی در پنجم مارس 1949 در شهر روبه واقع در شمال فرانسه به دنیا آمد. پدرش ژان لئون آرنو نام داشت و کارخانه دار و صاحب یک شرکت ساخت و ساز به نام «فیرت ساوینل» بود.
برنارد تمام دوران کودکی خود را در شهر روبه پشت سر گذاشت و در سال 1969 از دبیرستان ماکسنس شهر روبه برای ادامه تحصیل به شهر پاریس مهاجرت کرد و وارد دانشگاه پلی تکنیک پاریس شد.
او سرانجام در سال 1971 موفق شد مدرک مهندسی خود را از رشته عمران کسب کند. سپس به خاطر درخواست پدرش به کسب و کار خانوادگی شان یعنی شرکت ساختمان سازی و املاک پدری اش ملحق شد.
 
آغاز فعالیت حرفه ای
در سال 1976 بود که برنارد پدرش را قانع کرد که با مبلغ 40 میلیون فرانک با بخش تولیدی شرکت تسویه حساب کنند و تمرکز شرکت را روی معاملات املاک معطوف نمایند. شرکت جدید تغییر نام داد و وارد فعالیت در حوزه اداره اقامتگاه های مسافرتی با امکانات خاص شد. برنارد آرنو سه سال بعد یعنی در سال 1979 رسما جانشین پدرش شد و در جایگاه ریاست شرکت فعالیت خود را ادامه داد.
برنارد آرنو در سال 1981، بعد از این که فرانسوا میتران بر مسند ریاست جمهوری فرانسه نشست، به ایالات متحده آمریکا نقل مکان کرد و شرکت فرینل را در آن جا تاسیس نمود. سپس به این وسیله توانست ساختمان هایی مسکونی در پالم بیچ واقع در ایالت فلوریدا احداث کند. وی سه سال بعد درست زمانی که سوسیالیست های فرانسه تغییر رویه دادند مجدد به زادگاه خود کشور فرانسه بازگشت و این بار در سمت مدیر ارشد اجرایی یک شرکت کالاهای لوکس به نام فیانسیر آگاش کار خود را ادامه داد.
 
خرید شرکت بوساک و کریستین دیور
برنارد آرنو با کمک بنگاه سرمایه گذاری بانک لازارد و بهره گیری از امتیازهای اعطایی دولت در قبال این که شرکت تعدیل نیرو نداشته باشد، توانست شرکت نساجی بوساک را که در آن بحران مالی ورشکسته شده بود، خریداری نماید. هدف اصلی او از خرید این شرکت نساجی به دست آوردن شرکت زیر مجموعه ی آن به نام کریستین دیور بود. تا از آن به عنوان پایه ای برای راه اندازی یک سوپر مارکت کالاهای لوکس استفاده کند به گونه ای که افراد متوسط جامعه هم قادر باشند از آن خرید کنند.

جالب است بدانید که خانواده ی آرنو فقط 15 میلیون دلار روی این شرکت سرمایه گذاری کردند و 80 میلیون دلار دیگر را شرکت سرمایه گذاری لازاد تامین کرد تا او بوساک را خریداری کند. برنارد آرنو اندکی بعد مجبور شد تقریبا کل سرمایه شرکت بوساک را به ارزش 400 میلیون دلار بفروشد و فقط برند باپرستیژ دیور و فروشگاه لوبن مارشه را برای خود نگاه دارد. آرنو در سال 1985 میلادی به سمت مدیر عاملی شرکت دیور منصوب شد.
 

سرمایه گذاری در شرکت LVMH

در سال 1987 هنری راکمیه، رئیس سابق شرکت لویی ویتون از برنارد آرنو خواست تا در شرکت LVMH سرمایه گذاری نماید. او هم با خرید 1.8 میلیارد دلار سهام از این شرکت موفق شد 24 درصد از سهام این گروه را به خود اختصاص دهد. پس از چند سال وی با چند صد میلیون دلار همچنان به خرید سهام این شرکت ادامه داد به گونه ای که در ماه ژانویه 1989 میلادی توانست 43.5 درصد از سهام شرکت LVMH 35 درصد حق رای به دست آورد و از آن به بعد، به عنوان رئیس هیئت مدیره اجرایی و مدیر عامل این شرکت فعالیت کند.

برنارد پس از به قدرت رسیدن، بیشتر مدیران ارشد اجرایی شرکت را برکنار کرد و به جای آن ها افراد مستعد و کارآمدتری را جایگزین نمود. او با این اقدام خود جان تازه ای به این شرکت اهدا کرد. این در حالی است که افراد زیادی از او به عنوان یک انسان بد طینت که به واسطه ی اخراج های متعدد کارمندان و کارکنان به قدرت رسیده یاد می کنند.

برنارد آرنو از آن به بعد برنامه های زیادی برای رشد و پیشرفت شرکتش در نظر گرفت و توانست با خرید چندین تولید کننده ی کالاهای لوکس از قبیل شرکت مد و فشن لوکس اسپانسایی لوئوه، شرکت عطر و اودکلن گرلن، شرکت آمریکایی سِفورا و مارس جاکوبز در طول دهه ی نود میلادی LVMH را تبدیل به یک امپراتوری بزرگ کالاهای لوکس کند.

شرکت LVMH و کریستین دیور مجموعا 50 برند از معروف ترین تولیدات جهانی را در اختیار دارد. شرکت LVMH در حال حاضر بیش از 56 هزار نفر کارمند دارد، و حدود 40 درصد از کارکنان آن در فرانسه مشغول به کار هستند. LVMH در 1500 فروشگاه بزرگ و معتبر در سراسر دنیا فعالیت دارد و به همین خاطر بازار گسترده ای برای فروش و عرضه محصولات خود در اختیار دارد. آرنو کاملا و با جدیت فراوان روی نحوه ی فروش محصولاتش تمرکز و کنترل دارد و کاملا روی مکان هایی که این محصولات در آن عرضه می شود نظارت می کند.

لازم به ذکر است که آرنو به خاطر در اختیار داشتن رسانه ای قدرتمند ابتدا یک روزنامه ی اقتصادی به نام «لا تریبون» را به ارزش 150 میلیون یورو خرید، ولی در ماه نوامبر سال 2007 تصمیم گرفت آن را بفروشد و با پرداخت 240 میلیون یورو روی روزنامه دیگری سرمایه گذاری نمود که نام آن «Les Echos» بود.
 
زندگی خصوصی برنارد آرنو
برنارد آرنو سابقه ی دو بار ازدواج را دارد. ازدواج نخست او در سال 1973 میلادی با آنه دواورین بود که حدود 13 سال دوام داشت و آن ها سرانجام در سال 1990 میلادی رسما از هم جدا شدند. حاصل ازدواج آرنو و آنه یک فرزند دختر به نام دلفین و همچنین یک فرزند پسر به نام آنتوان می باشد.

برنارد آرنو یک سال بعد از جدایی از همسر اولش با یک خانم پیانیست از اهالی کبک کانادا و کلکسیونر نت های موسیقی به نام هلن مرسیه ازدواج کرد. آن ها صاحب سه پسر شدند.
لازم به ذکر است که دلفین تنها دختر برنارد، قائم مقام شرکت لویی ویتون است و پسرش آنتوان نیز مدیر عامل برلوتی یکی از شرکت های تابعه LVMH و رئیس هیئت مدیره شرکت ایتالیایی لورو پیانا است.
 
مشارکت در فعالیت های خیرخواهانه
جالب است بدانید که شرکت های زیر نظر برنارد آرنو در فعالیت های خیرخواهانه و بشر دوستانه نیز شرکت دارد. به گونه ای که LVMH از شرکت ها موسساتی که در زمینه های پزشکی و علمی تحقیق و پژوهش می کنند به صورت گسترده حمایت می کند.
برنارد آرنو یکی از کلکسیونرهایی است که در مجموعه ی او می توان آثار هنرمندان مشهوری مانند ایو کلن، پیکاسو، اندی وارهول و هنری مورد را می توان مشاهده کرد.
 
منبع:
www.parvaresheafkar.com


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.