خوزستان

برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف

مراسم تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان یکشنبه 5تیرماه 1390 با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استان و سازمان اوقاف برگزار شد.
چهارشنبه، 8 تير 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف

راسخون: مراسم تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان یکشنبه 5تیرماه 1390 با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استان و سازمان اوقاف برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خوزستان مراسم تودیع مدیرکل سابق اوقاف استان حجت الاسلام حسینی فرد و معارفه حجت الاسلام سیدعلی میرمحمدی به عنوان سرپرست این اداره کل با حضور مسئولان اوقاف استان و کشور و جمعی از مدیران استان برگزار شد. در این مراسم که با حضور تقی رضایار قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، حجت الاسلام طالبی نیا مسئول امور روحانیون سازمان، موسوی مدیرکل بازرسی سازمان، حجت الاسلام سپهر مدیرکل ارشاد خوزستان، حائری مدیرکل اموراجتماعی استانداری خوزستان، مجتهدزاده متولی حوزه علمیه دارالعلم و ... برگزار شد از زحمات و تلاشهای حجت الاسلام سیدعبدالرضا حسینی فرد مدیرکل سابق اوقاف خوزستان تقدیر و تشکر به عمل آمد و حجت الاسلام سیدعلی میرمحمدی به عنوان سرپرست این اداره کل معرفی گردید.


گفتنی است حجت الاسلام سیدعلی میرمحمدی مدرس حوزه و از مسئولین سابق اوقاف خوزستان بوده و سابقه مسئولیتهایی مانند معاونت امور اوقافی اداره کل اوقاف خوزستان، عضو طرح و برنامه مرکز مدیریت حوزه علیمه قم، معاونت فرهنگی اداره کل اوقاف استان، و مشاور مدیرعامل جهادکشاورزی استان قم را در کارنامه خود دارد.


تقی رضایار قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در این مراسم با تأکید بر لزوم عمل به قوانین و مقررات وقف افزود: به گفته امام راحل(ره) نزدیک ترین قانون اساسی به قرآن کریم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.


وی با اشاره به علاقه روزافزون مردم ایران به فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت(ع) خاطرنشان کرد: 140 میلیون زائر سالانه از حدود 8000 بقعه کشور بازدید می کنند که این نشان علاقمندی و انس مردم با فرهنگ اهل بیت(ع) می باشد.


رضایار در ادامه با اشاره به ریشه داربودن فرهنگ وقف در ایران اسلامی افزود: قدیمی ترین موقوفه در ایران مربوط به 980 سال پیش است که توسط یک خانم به نیت صرف در راه اهل بیت(ع) وقف شده است. ما موقوفه ای داریم که مساحت آن 21هزار هکتار است. یقینا اگر این موقوفات درست مدیریت شود می توان خدمات ارزنده ای به مردم ارائه داد.


وی ضمن مهم ارزیابی کردن توجه به امامزادگان و بقاع متبرکه اضافه کرد: 92 درصد امامزادگان ما در سراسر کشور فاقد زیرساخت های فرهنگی هستند و با توجه به دستور صریح رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای مبنی بر لزوم تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی لازم است که تمام ارگانها و نهادها جهت رسیدن به این هدف بزرگ مشارکت داشته باشند.


قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه افزود سازمان اوقاف و امور خیریه تا سه سال پیش فاقد سند راهبردی بود اما اکنون مطابق با سند راهبردی مصوب تمام بخشهای مدیریتی سازمان از قبیل موقوفات و بقاع و ... موظف به انجام برنامه هستند و تمام درآمد های بقاع و موقوفات مطابق با سند برنامه مصوب هزینه می گردد.


رضایار همچنین خاطرنشان کرد: شعار ما در سال جاری بقعه محوری و موقوفه محوری است و برای ریال به ریال درآمد موقوفات و بقاع برنامه ریزی شده است. همچنین 60 درصد موقوفات در سامانه جامع بانک اطلاعات موقوفات کشور ثبت شده اند و مابقی نیز به زودی ثبت می گردند که این گام بزرگی جهت ساماندهی و احیای حقوق موقوفات است.


وی در پایان افزود: دیگر نباید اینگونه باشد که هرجا مخروبه و متروکه بود موقوفه باشد بلکه باید موقوفات آباد و احیا شوند.

شما می توانید آخرین اخبارایران و جهان را در"واحداخبار و اطلاع رسانی راسخون"مشاهده نمایید.



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط