در دیدار با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

آیت‌الله جوادی آملی : 80 درصد از بیماری ها، ریشه درنوع تغذیه بشر دارد

آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید عنوان کرد : بیش از 80 درصد از بیماری ها، ریشه درنوع تغذیه بشر دارد.
جمعه، 12 ارديبهشت 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آیت‌الله جوادی آملی : 80 درصد از بیماری ها، ریشه درنوع تغذیه بشر دارد

آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید عنوان کرد : بیش از 80 درصد از بیماری ها، ریشه درنوع تغذیه بشر دارد.
 
به گزارش راسخون به نقل از ایسنا، آیت الله جوادی آملی در دیدار با سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت توجه سلامت جامعه گفت: یکی از نکات مهمی که نقش فراوانی در سلامت جامعه دارد مساله تغذیه می‌باشد.
 
این مرجع تقلید بیان داشت: متاسفانه بسیاری از بیماری ها به دلیل تغذیه نامناسب مردم به وجود می آید از این رو باید فرهنگ تغذیه مردم به خوبی اصلاح شود تا در سایه آن، سلامت جامعه نیز تامین گردد.
 
وی با اشاره به ضرورت تصحیح فرهنگ تغذیه توسط وزارت بهداشت و مسئولان عنوان کرد: می توان گفت بیش از 80 درصد از بیماری ها ریشه در نوع تغذیه و غذای انسان دارد و تغذیه نامناسب می تواند سلامت افراد را به مخاطره بیندازد از این رو باید برنامه های وزارت بهداشت به سمت تصحیح فرهنگ تغذیه در جامعه و آگاهی بخشی به مردم حرکت کند.
 
آیت الله جوادی آملی اظهار داشت:ضمن اینکه ما به جسم و نوع تغذیه خود توجه داریم باید روح نیز مورد توجه خاصی قرار بگیرد چرا که روح، رهبر و فرمانده بدن است.
 
وی با ذکر نکاتی در مورد توجه مردم به روح و روان خود گفت:روح، بخش عمده ای از نیازهای انسان را تامین می کند و نمی توان منکر تاثیر روح بر جسم شد به طوری که وقتی انسان متاثر یا خوشحال باشد می توان تاثیر این دو احساس را بر میزان اشتهای آن فرد به خوبی ارزیابی کرد پس این رو با یکدیگر سر و کار دارند.
 
این مرجع تقلید افزود: انسان اشرف مخلوقات است و جسم و روح او هر دو به به سلامت نیاز دارد در صورتی که عده ای می پندارند انسان تنها حیوانی ناطق است.
 
وی با تاکید بر اهمیت علم در کنار دین یادآور شد: پیشرفت و تعالی علم بدون در نظر گرفتن دین نمی تواند پاسخگوی نیاز های بشر باشد از این رو باید در کنار کسب علم، در راه فراگیری علوم دینی نیز تلاش کرد.
 
آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کرد:بسیاری از پزشکان در زمان جنگ تحمیلی حضوری معنوی داشتند که با مجاهدت آنهاف علمشان دینی و معنوی شد.
 
وی در پایان تاکید کرد: پزشکان در شرایط فعلی می توانند به رسالت خود در قبال مردم مستضعف عمل کنند و با درمان محرومان به علم خود جهتی معنوی و دینی ببخشنند.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط