امام و انقلاب از نگاه انديشمندان جهان

قال‌الكاظم‌عليه‌السلام: رجلٌ مِن قم يدعو الناس الي الحقِّ، يجتمع معه قومٌ كُزبُر‌الحديد لا تزلهم‌الرياحُ‌ العواصف و لا يملّون مِنَ‌الحرب و لا يجبُنون و علي الله يتوكلون والعاقبه للمُتَّقينَ؛ مردي از قم، مردم را به سوي حق دعوت مي‌كند. جماعتي همانند پاره‌هاي آهن گرد او جمع مي‌شوند كه طوفان‌هاي سهمگين آنان را به‌لرزه درنمي‌آورد، از جنگ نمي‌هراسند و ترسي به دل راه نمي‌دهند، بر خدا توكل دارند و سرانجام، پيروزي با پارسايان است. بحار؛ ج60، ص216 .
دوشنبه، 16 ارديبهشت 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
امام و انقلاب از نگاه انديشمندان جهان
امام و انقلاب از نگاه انديشمندان جهان
امام و انقلاب از نگاه انديشمندان جهان

منبع:ماهنامه ي ديدار آشنا
قال‌الكاظم‌عليه‌السلام:
رجلٌ مِن قم يدعو الناس الي الحقِّ، يجتمع معه قومٌ كُزبُر‌الحديد لا تزلهم‌الرياحُ‌ العواصف و لا يملّون مِنَ‌الحرب و لا يجبُنون و علي الله يتوكلون والعاقبه للمُتَّقينَ؛ مردي از قم، مردم را به سوي حق دعوت مي‌كند. جماعتي همانند پاره‌هاي آهن گرد او جمع مي‌شوند كه طوفان‌هاي سهمگين آنان را به‌لرزه درنمي‌آورد، از جنگ نمي‌هراسند و ترسي به دل راه نمي‌دهند، بر خدا توكل دارند و سرانجام، پيروزي با پارسايان است.
بحار؛ ج60، ص216 .
امام در‌كلام رهبر:
امام خميني( رحمت الله عليه) شخصيتي آن چنان بزرگ بود كه در ميان بزرگان و رهبران جهان و تاريخ، به جز انبيا و اولياي معصومين (عليهم‌السلام )به دشواري مي‌توان كسي را با اين ابعاد و اين خصوصيات تصور كرد.
... او اهل خلوت، اهل عبادت، اهل گريه نيمه شب، اهل دعا، تضرع، ارتباط با خدا، شعر و معنويت و عرفان و ذوق و حال بود. آن مردي كه چهره او دشمنان ملت ايران را مي‌ترساند و به خود مي‌لرزاند و آن سد مستحكم و كوه استوار، وقتي كه مسايل عاطفي و انساني پيش مي‌آمد يك انسان لطيف، يك انسان كامل و يك انسان مهربان بود.

گويا حسين را مي‌ديدند

استاد شهيد مرتضي مطهري(رحمت الله عليه):
نداي امام خميني(رحمت الله عليه) از قلب فرهنگ و اعماق تاريخ و از ژرفاي روح اين ملت برمي‌خاست، مردمي كه در طول چهارده قرن حماسه محمد ‌(صل‌الله‌‌عليه‌و‌آله)،زهرا (عليها‌السلام)، حسين (عليه‌السلام)، زينب (عليها‌السلام)، سلمان و ابوذر و صدها هزار زن و مرد ديگر را شنيده بودند و اين حماسه‌ها با روحشان عجين شده بود، بار ديگر همان ندا را از حلقوم اين مرد شنيدند و علي و حسين را در چهره او ديدند ... مردمي كه سال‌ها اين آرزو را كه در زمره ياران امام حسين عليه‌السلام باشند در سر مي‌پروراندند به ناگاه خود را در صحنه‌اي اين‌چنين مشاهده كردند،گوياحسين عليه‌السلام را به عينه مي‌ديدند كربلا و حنين، بدر، احد، تبوك، خيبر ... را مي‌ديدند.
امام و معجزه پيش‌گويي‌هاي سياسي:
مهمترين دستاورد انقلاب اسلامي ايران براي ما(روس‌ها)نامه حضرت امام به گورباچف بود كه در آن به رهبري شوروي تذكر داده شد كه در فرايند پروستريكا مواظب باشيد در باتلاق غرب گرفتار نشويد و اگر گورباچف به اين نصايح امام توجه مي‌كرد دچار اين گرفتاري نمي‌شد. بابورين(نماينده مجلس دوماي روسيه) اگر ما پيش‌گويي‌هاي آيت ‌الله خميني را در آن پيام جدي مي‌گرفتيم امروز قطعاً شاهد چنين وضعيتي(فروپاشي شوروي و ضعف روزافزون روسيه) نبوديم، آيت ‌‌الله خميني توانست اثر بزرگي در جهان بگذارد و من معتقدم ايشان فراتر از زمان مي‌انديشيد و در بعد مكان نمي‌گنجيد.
گورباچف(آخرين رييس‌جمهور شوروي)

مردي از يادآوران

شهيد سيد‌‌ مرتضي آويني:
امام خميني(رحمت الله عليه) پيامبر تازه اي نبود، اما او از يادآوران بود، از مخاطبان «انت مذكر» كه عهد فطري مردمان با خداوند را به آنان ياد‌آوري كرد و پس از چند قرن كه از هبوط بشر در مصداق جمع كلي مي‌گذشت چون اسلاف خويش از ابراهيم و اسماعيل و محمد صل‌الله‌عليه‌و‌آله دوره‌اي از جاهليت را شكست و عصر ديگري از دين‌داري را آغاز كرد، اين عصر تازه را بايد عصر امام خميني(رحمت الله عليه) نام نهاد.
مهمترين دست‌آورد قيام الهي امام(رحمت الله عليه)
حضرت آيه‌الله مصباح يزدي(حفظه‌الله):
مهمترين دست‌آورد حركت امام خميني(رحمت الله عليه) احياي دين و دين‌گرايي در جهان معاصر بود؛ به‌گونه‌اي كه به بركت اين حركت نه‌تنها پيروان دين اسلام بلكه پيروان ديگر اديان از جمله مسيحيت نيز حياتي دوباره يافته و در نتيجه گرايش به دين و دين‌داري در ساير ملل نيز افزايش يافت.
... دست كم دو قرن لازم است تا[ امام ره و] تأثيري كه ايشان در جامعه بشريت گذاشته دقيقاً ارزش‌يابي شود.

فصل بيداري دانشمندان

دكتر مهدي گلشني(رييس انجمن فيزيك ايران و رييس پژوهشكده علوم انساني):
شما اگر وضعيت بيست سال پيش اروپا، آمريكا را با حال مقايسه كنيد[مي‌بينيد] اصلاً قابل قياس نمي باشد. حتي هفت- هشت سال پيش را كه من با حال مقايسه مي‌كنم تفاوت بسيار است ...
چند سال قبل براي سمينار(تعبير فيزيك نسبيت) در لندن بودم. بحث كيهان شناسي مطرح بود يك فيزيك‌دان فيلسوف بلژيكي در ضمن آن كه داشت راجع به يك مدل كيهان‌شناسي صحبت مي‌كرد اسمي از خدا آورد، كه يك فيزيك‌دان آمريكايي(از دانشگاه آكسفورد) گفت: در كنفرانس فيزيك جايي براي آوردن اسم خدا نيست! اين را من خودم شاهد بودم اما الان(بعد از انقلاب اسلامي) وضعيت آن چنان تغيير كرده كه چهار سال پيش انجمن آمريكايي پيشرفت علم كه بزرگترين انجمن علمي آمريكاست و بسياري از شخصيت‌هاي برجسته علمي آمريكا عضو آن هستند، سميناري برگزار كرد، كه در آن سمينار براي اولين‌بار غير از جلسه‌هاي موازي كه معمولاً در رابطه با كنفرانس‌ها مي‌گذارند، يكي دو جلسه هم درباره «رابطه علم و دين» قرار داده بودند. اين جلسات آن چنان شلوغ بود كه بقيه جلسه‌ها را تحت شعاع قرار داده بود و سروصداي اولياي سمينار را درآورد، يعني وضعيت اين‌چنين تغيير كرده است.
صدايي كه جهان را به لرزه درآورد
پروفسور حميد مولانا:
به عقيده من هيچ صدايي در قرن بيستم مثل صداي امام، جهان را به لرزه در نياورد. حضرت امام پس از جنگ جهاني، اولين شخصيتي بودند كه به صورت جهاني «طلسم سكوت» را در مقابل طاغوت و ظلم شكستند، اگر اين طلسم نشكسته بود امروز شوروي زنده بود.
كنگره بزرگ علوم ارتباطات روابط بين‌الملل به ورشو[ لهستان] رفتم، وقتي درآنجا درباره انقلاب اسلامي ايران صحبت كردم چند نفر از دانشمندان لهستاني- كه بعداً در مبارزات لهستان تأثير فراواني داشتند- مي‌خواستند حضرت امام(رحمت الله عليه) را بشناسند.

سايت‌ها و سياست‌ها

حجت‌الاسلام دكتر شاملي:
در حال حاضر با يك مراجعه اجمالي به اينترنت متوجه مي‌شويم با ورود از طريق سرور گوگل مي‌توان به 20100 سايت، و از طريق برخي ديگر از سرورهاي ديگر به 10776 سايت كه پيرامون واژه «امام خميني»به ارايه مطالب در زمينه‌هاي مختلف پرداخته‌اند دست يافت، چنان‌كه با پي‌جويي كليد واژه «امام خميني» به 52000 سايت اينترنتي با همين محتوا برخورد مي‌كنيم كه بسياري از اين سايت‌ها مستقيماًاز سوي صهيونيست‌ها و ضدانقلاب و وهابي‌ها و بهايي‌ها اداره مي‌شوند و با هدف تحريف و تضعيف شخصيت نجات‌بخش حضرت امام(قدس‌سره) به صورت مداوم به تحميق افكار عمومي مي‌پردازند، علاوه بر اين كه اساساً هفت‌صد سايت اينترنتي با عنوان«برضد خميني» به اجراي سياستهاي شوم صهيونيست بين‌الملل در اين زمينه مشغولند ...

تغيير استراتژي مسلمانان

پل ويريج(رياست بنياد كنگره آزاد آمريكا):
با پيروزي انقلاب اسلامي ايران و بعد از حدود سيصد سال كه اسلام استراتژي دفاعي داشت، حالا استراتژي تهاجمي اتخاذ كرده است. الان اسلام در حال گسترش به همه جهان است؛ از پايين به هردو ساحل آفريقا، از شرق به طرف جنوب درياي چين تا استراليا، از شمال به سمت اروپاي شرقي و غربي و از غرب به سمت ايالات متحده، اسلام نسبت به ساير اديان بيشترين رشد را در آمريكا دارد و به همين خاطر مسيحيت در خطر افتاده است.




ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط