مترجم: رزیتا ملکیزاده
منبع:راسخون
منبع:راسخون
زمان مصرف آهن
>
توجه: به خاطر داشته باشید که از دست دادن سریع خون به دلیل خونریزی داخلی و یا جراحت بایستی تحت کنترل در آورده شود، در غیر این صورت داروی تجویز شده، اثری نخواهد داشت. به منظور تسهیل جذب آهن، توصیه میشود که دوز آهن توصیه شده جهت مصرف بایستی به 2 تا 3 دوز کوچک تقسیم شوند. مکمل آهن مصرف شده در قالب قرص بهترین راه جهت بهبود کم خونی است به این دلیل که قرص پس از مصرف به سرعت حل شده، و به نوبهی خود به بدن اجازهی جذب سریع آهن را میدهد. مکملهای آهن مایع عموماً برای خردسالان و یا کسانی که مشکل بلع دارند تجویز میشوند.
عوارض جانبی آهن
>
قرصهای آهن با انتشار آهسته
>
قرصهای آهن و بارداری
تشخیص سطوح هموگلوبین پایین در طول دوران بارداری شایع میباشد. به دلیل تغییرات فیزیکی ناشی از رشد جنین در طول دوران بارداری، تقاضا برای افزایش آهن، به خصوص در نیمه دوم بارداری وجود دارد. اگرچه، مقدار خون در سه ماهه دوم و سوم به طور چشمگیری افزایش مییابد، افزایش قابل توجهی در هموگلوبین وجود نخواهد داشت. بنابراین، به منظور بهبود سطوح هموگلوبین، مصرف قرص آهن تجویزی توسط پزشک در طول دوران بارداری توصیه میشود. مصرف قرص آهن در دوران بارداری قطعاً به منظور مقابله به کم خونی مفید میباشد.در صورتی که مصرف این مکملهای آهن را دوست ندارید، و میخواهید که از کم خونی جلوگیری کنید، مهم است که از یک رژیم غذایی متعادلی که میزان کافی از آهن خوراکی را برای بدن تأمین میسازد، پیروی کنید. وارد نمود مواد غذایی سرشار از آهن مانند سبزیجات سبز تیره در رژیم غذایی میتواند راهی طولانی در جهت جلوگیری از کم خونی طی کند.
سلب مسئولیت: اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفاً جنبهی آموزشی داشته و نبایستی به منظور جایگزین توصیههای پزشک متخصص در نظر گرفته شود.