چگونگی درمان کمبود پتاسیم

کمبود پتاسیم را می‌توان با تغییر در رژیم غذایی یا با استفاده از مکمل‌ها درمان کرد. مقاله ارائه شده در زیر روش‌های مختلف درمان کمبود پتاسیم را بیان می‌کند. به منظور انجام وظایف مختلف، ویتامین‌ها، مواد معدنی نیز
سه‌شنبه، 10 بهمن 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
چگونگی درمان کمبود پتاسیم
چگونگی درمان کمبود پتاسیم

مترجم: مهناز مزارعی
کمبود پتاسیم را می‌توان با تغییر در رژیم غذایی یا با استفاده از مکمل‌ها درمان کرد. مقاله ارائه شده در زیر روش‌های مختلف درمان کمبود پتاسیم را بیان می‌کند. به منظور انجام وظایف مختلف، ویتامین‌ها، مواد معدنی نیز برای بدن انسان مورد نیاز است. رژیم غذایی نامناسب و عادات غذایی یکی از دلایل اصلی کمبود پتاسیم است، تغییرات در رژیم غذایی رایج ترین روش درمان کمبود پتاسیم است. پتاسیم یکی از مهمترین مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان است زیرا در عملکرد مناسب ماهیچه‌های قلب کمک می‌کند. ثانیا، پتاسیم نیز برای حفظ تعادل اسید و باز در بدن لازم است. سنتز کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها نیز در حضور پتاسیم انجام می‌شود. از آنجایی که مزایای سلامتی با این ماده معدنی ارتباط دارد، باید غذاهای غنی از پتاسیم را به طور منظم در رژیم غذایی داشته باشید. هنگامی که سطح این ماده معدنی در بدن به شدت کاهش می‌یابد، گفته می‌شود که فرد از کمبود پتاسیم رنج می‌برد، همچنین به عنوان هیپوکالمی شناخته می‌شود. در اینجا ما بیشتر درباره علل کمبود پتاسیم و نحوه درمان آن بحث خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید:کمبود پتاسیم و ریزش مو

 

علت کمبود پتاسیم چیست؟

ما تمام مقادیر ضروری پتاسیم را از منابع غذایی، یعنی غذاهایی که می‌خوریم، می‌گیریم. پتاسیم در گیاهان و منابع حیوانی یافت می‌شود. بنابراین، به دست آوردن مقدار مورد نیاز پتاسیم روزانه دشوار نیست. با این حال، اگر یک رژیم نامناسب برای یک دوره طولانی یا از رژیم غذایی که پتاسیم کمی دارد استفاده کنیم، مستعد ابتلا به کمبود این مواد معدنی هستیم. ثانیا استفاده بیش از حد از دیورتیک‌ها و ملین‌های مضر موجب تخریب الکترولیت‌ها و مواد معدنی از بدن می‌شود که منجر به کمبود پتاسیم می‌شود. علائم این بیماری به شدت شرایط بستگی دارد و به همین ترتیب متفاوت است. ضعف، خستگی، اضطراب، از دست دادن حافظه موقت، فشار خون بالا، اختلالات خواب، و غیره بعضی از علائم این بیماری است. اجازه دهید نگاهی به روش‌های درمان در جزئیات بیندازیم.

بیشتر بخوانید:خطرات کمبود پتاسیم

 

درمان کمبود پتاسیم

روش درمان هر گونه کمبود ویتامین یا مواد معدنی در درمان ضعیت و افزایش سطح پایین ویتامین یا مواد معدنی مرتبط است. در مورد کمبود پتاسیم مشابه است. به عنوان رژیم غذایی نامناسب و عادات غذایی یکی از دلایل اصلی کمبود پتاسیم است، تغییرات در رژیم غذایی رایج ترین روش درمان کمبود پتاسیم است. کمبود پتاسیم می‌تواند به طور طبیعی با استفاده از غذاهای غنی از پتاسیم در رژیم غذایی درمان شود. همانطور که در بالا ذکر شد، این ماده معدنی از منابع مختلف گیاهی و غیر گیاهی به دست می‌آید. افرادی که از کمبود پتاسیم رنج می‌برند باید غذاهایی مانند سیب، آوکادو، چغندر، موز، گوشت گاو، کدو، مرغ، کرفس، خرما، انجیر، لوبیا، کیوی، کاهو، لوبیا، قارچ، شیر، نعناع، نارنج، آلو، کدو تنبل، هلو، سیب زمینی، پاپایا، بادام زمینی، کشمش، ماهی قزل آلا، سیب زمینی شیرین، بوقلمون، کدو، ماست میوه‌ها مانند موز، هلو؛ و میوه‌های خشک مانند کشمش و خرما حاوی مقدار زیادی از این مواد معدنی هستند باید در رژیم غذایی روزانه برای درمان کمبود پتاسیم قرار گیرند.
از سوی دیگر، در صورت کمبود پتاسیم شدید، پزشک همچنین ممکن است مکمل‌های پتاسیم را تجویز کند تا سطح پتاسیم را به سرعت باز گرداند. ثانیا، درمان علت اصلی نیز می‌تواند در درمان کامل کمک کند. به عنوان مثال، اگر به علت استفاده از دیورتیک‌ها کمبود ایجاد شود، پزشک داروها را تغییر خواهد داد و مواردی را که سطح پتاسیم را تحت تاثیر قرار می‌دهد، تجویز می‌کند. به طور مشابه، اگر شرایط ناشی از اختلالات تیروئید ایجاد شود، با تجویز داروتوسط پزشک درمان خواهد شد، که به طور غیر مستقیم در درمان سطح پتاسیم پایین کمک خواهد کرد. بنابراین، می‌بینیم که روش‌های مختلف درمان کمبود پتاسیم وجود دارد که به طور موثر در درمان بیماری موثر است.
در نهایت باید توجه داشت که موز یکی از بالاترین منبع پتاسیم است که باید روزانه مصرف شود؛ داشتن رژیم مناسب و متعادل در پیشگیری از کمبود ویتامین و مواد معدنی کمک می‌کند.
منبع مقاله :
برگرفته از : سایت بازل
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما