آشنایی با واحد پول کرواسی

واحد پول کرواسی کونا (Croatian kuna) است که به اختصار HRK گفته می‌شود. جزء کوچکتر از کونا لیپا (lipa) نام داشته و هر 100 لیپا یک کونا است.
سه‌شنبه، 11 تير 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آشنایی با واحد پول کرواسی
کرواسی یا هرواتستان (به کروات: Hrvatska) با نام رسمی جمهوری کرواسی (Republika Hrvatska) کشوری است واقع در منطقه بالکان (جنوب مرکزی اروپا) که از شمال با اسلوونی و مجارستان، از شمال خاوری با صربستان ، از شرق با بوسنی و هرزگووین و از جنوب با مونته‌نگرو و دریای آدریاتیک هم مرز می‌باشد . پایتخت کرواسی شهر زاگرب است . این کشور نامزد عضویت در اتحادیه اروپا بوده و از سال ۱۳۸۶ به عنوان عضو ناظر در شورای امنیت سازمان ملل حاضر می‌باشد. توریسم از منابع درآمد اصلی این کشور و ۲۰ درصد کل تولید اقتصادی این کشور از این صنعت به دست می‌آید.


واحد پول کرواسی چیست؟

واحد پول کرواسی کونا (Croatian kuna) است که در بازارهای جهانی به اختصار HRK و با کد ایزو: 4217 نشان داده می‌شود. جزء کوچکتر از کونا لیپا (lipa) نام دارد و هر 100 لیپا برابر با یک کونا می‌باشد. نماد واحد پول کونا Kn بوده و اسکناس‌ها توسط بانک مرکزی کرواسی چاپ می‌گردد. اسکناس‌های رایج در کرواسی 10، 20، 50، 100 و 200 کونا بوده و از اسکناس‌های 500 و 1000 کونا به ندرت استفاده می‌گردد. سکه‌ در کشور کرواسی در مقادیر 5، 10، 20 و 50 کونا و 1، 2، و 5 لیپا ضرب می‌گردد.


نظام حکومتی کرواسی

نظام حکومتی کرواسی جمهوری پارلمانی تک‌مجلسی است. این کشور در سازمان‌های بین‌المللی مختلفی از جمله اتحادیه اروپا عضویت دارد و در سال‌های ۹–۲۰۰۸ عضو غیردائم شورای امنیت ملل متحد بود.کرواسی در سال ۱۹۱۸ پس از پایان جنگ جهانی اول از امپراتوری اتریش مجارستان جدا شده و در پادشاهی یوگسلاوی ادغام شد. بعد از جنگ جهانی دوم کرواسی یکی از واحدهای مؤسس جمهوری فدرال یوگسلاوی شد. این کشور در ۲۵ ژوئن ۱۹۹۱ از یوگسلاوی جدا شد و اعلام استقلال کرد. جنگ استقلال کرواسی حدود چهار سال طول کشید و با موفقیت استقلال‌طلبان به پایان رسید.


نسبت تبدیل کونا به دیگر واحدهای پولی جهان (سپتامبر 2017)

 6.24 کونا کرواسی:  1 دلار آمریکا
 7.46 کونا کرواسی:  1 یورو
 8.48 کونا کرواسی:  1 پوند انگلستان


منبع: سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط