بزرگان موفق
سعدي ميگويد:
نابرده رنج، گنج ميسر نميشود
مزد آن گرفت جان برادر، كه كار كرد
و درست هم گفته، حالا ميخوايم چندتا از آدماي خيلي موفق رو كه با پشتكار و استفاده درست از هوششون به هرچي ميخواستن رسيدن، معرفي كنيم. اين شخصيتها با سختي و كمبود امكانات مواجه شدن، اما به خاطر تلاششون به قلة قافشون رسيدن و بعد از گذشت سالها و حتي قرنها اسمشون موندگار شده. ازجمله:
افلاطون، دانشمند بزرگ يونان قديم بود، كه وقتي تو مصر مشغول مطالعه بود خرجش رو از راه روغنفروشي بدست ميآورد.
ابونصر فارابي، يكي از دانشمندان بزرگ ايراني بود كه حتي توانايي نداشت شمع يا چراغي تهيه كنه تا بتونه درس بخونه.
حسين بهزاد، نقاش و ميناتورساز ايراني بود كه از هشت سالگي كه پدرش رو ازدست داد، مجبور شد توي يه كارگاهي كار كنه و هروقت فرصتي پيدا ميكرد، مشغول نقاشي كردن ميشد.
آيتالله العظمي مرعشي نجفي، با تحمل رنج و سختي و تلاش فراوان، هزاران نسخه كتاب خطي خريد تا بيگانهها اونارو به غارت نبرن. الآن هم كتابخانهاش بسيار كتابهاي ارزشمندي داره. حتماً همهتون از فرهنگ معين استفاده كردين ديگه، دكتر معين يك ميليون و سيصد هزار برگه يادداشت جمعآوري كرد تا تونست بعد از 20سال، تأليف اين كتاب ارزشمند رو به پايان برسونه.
بزرگان ديگهاي هم هستن كه فقط اسمشون رو باهم مرور ميكنيم:
حكيم ابوالقاسم فردوسي، خواجه نصيرالدين طوسي، شيخالرئيس ابوعلي سينا، ابوريحان بيروني، دكتر سيد محمود حسابي.
تمام اين بزرگان تلاش كردن و بخاطر تلاششون به مقامي كه مورد نظرشون بود رسيدن. حالا ما جووناي ايروني هستيم كه بايد به آرزوهامون برسيم. پس، از همين امروز شروع ميكنيم، هدفمون رو مشخصتر و تصميمون رو محكمتر ميكنيم، و يك صدا ميگيم ما ميتونيم به هرچيزي كه ميخوايم برسيم، در صورتيكه فقط خودمون رو قبول كنيم و از امكاناتمون، هرچقدر هم كم باشه، استفاده كنيم و هيچوقت فراموش نكنيم هرچيزي رو كه ياد گرفتيم به كساي ديگه هم ياد بديم؛ چون زكات علم ياد دادنه.
ما ميخواهيم ردپاي تمام بزرگان رو دنبال كنيم و قدم به قدم به نوك قله موفقيت برسيم، حالا هر سختي و رنجي هم تو راهمون باشه.