عصر جدید ابزارهای همراه
● رابطه تلویزیون های آنالوگ و اینترنت بی سیم
یکی از تجزیه و تحلیل های دقیقی که در زمینه پتانسیل این فضای سفید برای اینترنت بی سیم با برد بالا منتشر شده، توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا انجام شده است. مدل ارائه شده این محققان مشخص می کند که چه طور تعامل بین تراکم جمعیت و ایستگاه های تلویزیونی، آنچه را که در نهایت عاید مشتریان می شود، تعیین می کند. تصمیم مبنی بر آزاد کردن فضای سفید، مورد استقبال شرکت هایی نظیر گوگل، مایکروسافت و اینتل قرار گرفت. دلیل این امر این بود که سیگنال های فرکانس پایین در طیف جدید ارائه شده، مسافت بیشتری را طی کرده و به طور مؤثرتری به ساختمان ها نفوذ می کند. به همین دلیل، نسبت به مواردی مانند وای فای، بلوتوث یا اتصالات تلفن های همراه مزایایی به همراه دارد.
اما برخلاف دیگر طیف های تجاری، در این روش فرکانس های موجود برای ابزارها در مناطق مختلف مشابه نخواهند بود. در عوض ابزارها برای کار کردن در هر منطقه ای باید از بخشی از طیف استفاده کنند که توسط ایستگاه های تلویزیون دیجیتال در آن منطقه استفاده نشده باشد. هر چند در نگاه نخست، چنین چیزی می تواند سبب استفاده بهینه تر از طیف موجود شود، اما برپایی عملی ابزارهای مبتنی برفضای سفید را پیچیده تر می کند، زیرا این ابزارها باید از تداخل با فرکانس رادیویی مورد استفاده پخش کننده های محلی تلویزیونی اجتناب کنند. محققان برکلی برای این که دریابند افراد با استفاده از اینترنت روی فضای سفید چه به دست می آورند ، با استفاده از پایگاه داده FCC مربوط به ایستگاه های تلویزیونی فعال به محاسبه میزان فضای سفید مفید موجود در هر منطقه پرداختند. در حقیقت، آن ها می خواستند بدانند یک شخص در ایالات متحده چه تعداد کانال یا چه میزان پهنای باند در اختیار خواهد داشت. پاسخ این بود که این میزان به این بستگی دارد که شخص مورد نظر در کجا زندگی می کند. شمار ایستگاه های تلویزیونی که در یک منطقه فعالیت می کنند، میزان فضای سفید در دسترس را محدود می کنند؛ در حالی که شمار افرادی که در آن منطقه زندگی می کنند، میزان فضای سفیدی را که می توان به هر فرد اختصاص داد، معین می سازد. مدلی که آن ها ارائه دادند، میزان پهنای باند شخصی را در مناطق مختلف نشان می دهد.
به طور فرضی برای هر دوهزار نفر یک دکل اینترنتی فضای سفید درنظر گرفته شده و هر نفر هم در یک شبانه روز داده هایی را منتقل می کند. بر این اساس سرعت یک Long Distamce Wireless به طور چشم گیری در مناطق مختلف تفاوت دارد. بخش آبی کمترین سرعت و بخش قرمز بالاترین سرعت را نشان می دهد(شکل۱).
بر طبق این تحلیل، مناطقی نظیر نیویورک از سرعت پایین تری برخوردارند. این محققان دلیل این امر را چنین توضیح می دهند، هر جایی که مردم هستند، پخش کننده های برنامه های تلویزیونی هم حضور دارند. برخی از مکان ها توازن خوبی میان جمعیت و تراکم کانال های تلویزیونی ایجاد کرده اند که این امر سرانه پهنای باند را افزایش می دهد. چنین تحقیقی می تواند برای گستره ای از تصمیم گیری های تجاری و فنی مفید باشد. به عنوان مثال، به شرکت ها کمک می کند تا دریابند ارائه چه نوع سرویس هایی امکان پذیر است و پاسخ هایی در زمینه اندازه سلول های مورد نیاز بیابند. تجاری سازی Long Distance بیشتر از نوع Low Power دردسر دارد. زیرا شما مجبورید امکاناتی (نظیر دکل ها و...) را بسازید، در حالی که طیف در دسترس به طور واضح مشخص نیست. این امر سبب می شود، سرمایه گذاری در این بخش با خطر بالایی همراه باشد و همین امر، اهمیت ارائه تحقیقات را نظیرآنچه دانشگاه برکلی ارائه داده، بیش از پیش آشکار می کند.
● Phone Touch
با این که پیش از این از چنین شیوه ای در اسمارت فون ها استفاده شده ( به عنوان مثال، برنامه محبوب Bump که به کاربران امکان تبادل اطلاعات را با تکان دادن دو تلفنی که در مجاورت هم هستند، می دهد )، اما آنچه فون تاچ ارائه می کند، متفاوت است. فون تاچ اجازه جفت شدن(pairing) یک ابزار شخصی با یک ابزار به اشتراک گذاشته شده را می دهد. فون تاچ نه تنها یک ارتباط برقرار می کند، بلکه اجازه می دهد تلفن به عنوان یک قلم روی سطح استفاده شود.
سازندگان فون تاچ احتمال کمی می دهند که لمس همزمان دو تلفن سبب سردرگمی سیستم شود. اما تحقیقی نشان داد که این سیستم در ۹۹,۹۹ درصد موارد ابزار درست را تشخیص می دهد. کارشناسان معتقدند، ایده به کار رفته در فون تاچ ایده جالبی است. وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در سیستم های دسکتاپ برای صفحه های چند لمسی رو میزی مناسب نبوده و اصولاً ورود متن در چنین سیستم هایی طبیعی نیست.
● کنترل مغزی : رابط کاربری جدید
این ابزار متشکل از یک هدست است و با کمک فناوری رمزگشایی امواج مغزی ( از شرکت NeuroSky ) امکان کنترل ساده ابزار همراه را فراهم می کنند. پل لاو چاریانکول، مؤسس و CEO شرکت PLX Devices می گوید: « مغز انسان قدرتمندترین و پیچیده ترین چیزی است که در عالم وجود دارد و برای نخستین بار ما قادریم این قدرت شگفت آور را مهار کنیم و آن را به یک فناوری رومزه متصل کنیم. » وی ادامه می دهد : « با توسعه نرم افزارها از سوی شرکت های دیگر پتانسیل برای نوآوری نامحدود است.»
منبع:افتاب
ارسال توسط کاربر محترم سایت : aziztaeme
/ج