فرشته ها هارپ مي نوازند!

زلزله هائيتي پديده اي طبيعي بود يا يک حمله تروريستي که بي صدا و خاموش با کمک تکنولوژي هارپ، پورت دو پرنس را در اختيار آمريکايي ها قرار داد؟! «مي دانم که مشکلات زيادي از گذشته گريبانگير شما بوده و سال هاي سال است که با سختي دست و پنجه نرم مي کنيد. مي دانم که به کمک هاي زيادي نياز داريد اما
دوشنبه، 10 مرداد 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
فرشته ها هارپ مي نوازند!

فرشته ها هارپ مي نوازند!
فرشته ها هارپ مي نوازند!


 

نويسنده:ليداهادي




 
زلزله هائيتي پديده اي طبيعي بود يا يک حمله تروريستي که بي صدا و خاموش با کمک تکنولوژي هارپ، پورت دو پرنس را در اختيار آمريکايي ها قرار داد؟!
«مي دانم که مشکلات زيادي از گذشته گريبانگير شما بوده و سال هاي سال است که با سختي دست و پنجه نرم مي کنيد. مي دانم که به کمک هاي زيادي نياز داريد اما ما در کنارتان هستيم، تمام جهان در کنار شما هستند. شما ملت قوي و مقاومي هستيد. اين ايمان شماست که بر مشکلات چيره مي شود. کمک ها در راهند. ما با شماييم!» شنيدن اين صحبت ها از زبان مرد اول آمريکا براي مردم هائيتي که روزهاي بعد از زلزله را با قحطي و گرسنگي سرکرده بودند، شايد مفهوم چنداني نداشت غير از يک دلخوشي ساده اما معناي واقعي کلام اوباما را آنها زماني درست کردند که 10 هزار سرباز آمريکايي يکباره قدم به خاک پورت دو پرنس گذاشتند و يک شبه هائيتي شد بزرگ ترين پايگاه نظامي واشنگتن در ميانه قاره سرخ! اين اتفاق شروع انتشار شايعه اي بود که ادعا مي کرد زلزله هائيتي يک حمله برنامه ريزي شده براي تقويت پايگاه آمريکايي ها در اين کشور بوده؛ حمله اي که با کمک يک تکنولوژي عجيب به نام هارپ برنامه ريزي شده!
کاخ سفيد که تا پيش از زمين لرزه هائيتي فقط 650 سرباز در پورت دو پرنس ــ پايتخت هائيتي ــ داشت، بعد از کلي جلسه اضطراري و مذاکره با فرماندهان ارتش و مقامات واشنگتن، يک شبه 10 هزار نيروي نظامي را به سمت هائيتي روانه کرد با اين بهانه که از اين به بعد تأمين امنيت اهالي هائيتي با آنهاست. هيلاري کلينتون هم همان دو سه روز اول ــ حتي پيش از ورود دبير کل سازمان ملل ــ خودش را به هائيتي رساند تا نشان دهد که اهالي واشنگتن خيلي بيشتر از تصور همه، به فکر مردم بحران زده هستند. اما اين شتاب زدگي و دغدغه عجيب دولتمردان آمريکايي در کمک به مردم هائيتي از ديد خيلي از سياستمداران جهان پنهان نماند؛ که با ورود اولين دسته نيروهاي نظامي، صداي فرانسوي ها بلند شد و بعد هم ايتاليايي ها لب باز کردند و کمک هاي آمريکا را بهانه اي براي اشغال محترمانه هائيتي ناميدند. شتاب زدگي آمريکايي ها اين بار بيش از حد مشکوک بود!

کار آمريکايي ها بود
 

خيلي ها از نحوه کمک رساني آمريکا دل خوشي نداشتند؛ به خصوص چپ هاي آمريکايي لاتين که هميشه سياست هاي سلطه گرانه آمريکا را نقد کرده اند. روزهاي اول از کاخ اليزه گرفته تا دفتر فيدل کاسترو، همه به نحوي سعي داشتند آمريکا را محکوم به سلطه نرم در هائيتي کنند اما ادعاي عجيب هوگوچاوز ــ رئيس جمهور سرخ پوست ونزوئلا ــ چيزي بود که پيش از اين، بقيه حتي به آن فکر هم نکرده بودند. رهبر انقلاب بوليواري ادعا مي کرد واقعه اي که در هائيتي اتفاق افتاد، نه يک بلاي طبيعي بلکه نتيجه آزمايش سلاح زير زميني آمريکايي ها در همان حوالي است که منجر به کشته شدن بيش از يکصد هزار نفر شده. چاوز اصرار داشت که آمريکا با استفاده از سلاحي پيشرفته با قصد و منظور هائيتي را نشانه رفته و با ايجاد يک زمين لرزه هفت ريشتري، فقط به دنبال سلطه بر منطقه کارائيب بوده است.

افشاگري روس ها
 

مواضع رهبر ونزوئلا هميشه پر سروصدا بوده. آنهايي که نمي توانستند حرف هاي چاوز را باور کنند، او را گرفتار يک پارانوايي سخت دانستند و گفتند که رئيس جمهور ضد آمريکايي ديگر هيچ بهانه اي براي تخريب واشنگتن نداشته که با اين حرف ها حالا وقوع زلزله را هم به آمريکايي ها نسبت مي دهد. آنها مي گفتند آخر چطور ممکن است که حتي زلزله هم کار آمريکايي ها باشد؟! جواب اين عده را گزارش مفصل شبکه تلويزيون Vive Tv ونزوئلا داد. شبکه دولتي ونزوئلا در اثبات ادعاي رئيس جمهور کشورش، به نقل قول از گزارشي از نيروي دريايي روسيه پرداخت که هر چند هنوز به صورت رسمي تأييد نشده اما بسياري از زواياي پرونده زلزله مهيب هائيتي و حتي باقي مصيبت ها مانند زلزله چين يا توفان کاترينا را براي همه روشن مي کند. اتفاقاً چند روز بعد هم شبکه راشاتودي روسيه به اين گزارش پرداخت.
تلويزيون ونزوئلا با استناد به گزارش نيروي دريايي روسيه، مدعي است که زمين لرزه ويرانگر هائيتي نتيجه آزمايش سلاح هارپ ارتش آمريکاست؛ سلاحي که ايالات متحده براي براندازي دولت ها از طريق ايجاد زمين لرزه به کار مي گيرد. با اين اوصاف، هر چند چاوز براي اولين بار جرأت به زبان آوردن دخالت آمريکايي ها در واقعه هائيتي را کرده بود اما گويا پيش از او روس ها هم تحقيقات مفصلي در اين باره داشته اند.
بر اساس گزارش نيروي دريايي روسيه، از اواخر دهه 70، آمريکايي ها تحقيقات گسترده اي را در زمينه سلاح هاي هارپ آغاز کرده اند و از آن زمان است که واشنگتن تهيه بمب هايي با امواج لرزه اي شديد را به صورتي مخفيانه و با پوشش «تحقيقات هارپ» دنبال مي کند. روس ها در اين گزارش مدعي هستند که نيروي دريايي آمريکا به احتمال زياد از فاجعه اي که قرار بود بعد از آزمايش هارپ در هائيتي روي دهد، خبر داشته و حتي از قبل براي برآورد ميزان خرابي هاي احتمالي، تعدادي از نيروهايش را به نزديکي هاي هائيتي فرستاده. گويا آنها ژنرال کن کين ــ فرمانده نيروهاي جنوب ــ را براي کنترل و نظارت بر عمليات هاي امداد رساني از قبل به سمت جزيره اعزام کرده بودند. Vive Tv حتي استفاده از نيروهاي هارپ براي مقابله با ايران را هم به نقل از نيروي دريايي روسيه به گزارش خودش اضافه کرد. تلويزيون ونزوئلا هارپ را داراي قدرت بالايي براي ايجاد تغييرات شديد جوي در زمين معرفي کرد که با تأثير گذاري بر لايه هاي فوقاني اتمسفر مي تواند باعث بروز سيل، خشکسالي و توفان شود. گويا اين طور که روس ها مدعي هستند، زلزله سي چوان چين که در ماه مي سال 2008 نزديک به 80 هزار قرباني گرفت هم کار همين خرده آزمايش هايي است که آمريکايي ها هرازگاهي روي لايه هاي آسماني انجام مي دهند و روي زمين به دنبال نتيجه اش مي گردند. جالب اينکه در همه زلزله هايي که به دستکاري آمريکايي ها نسبت مي دهند، ارتباطي هم بين فعاليت هاي درون زمين و لايه اتمسفر پيدا کرده اند. زلزله هائيتي در روز 22 ژانويه در عمق ده کليومتري زمين اتفاق افتاد. روز قبل از آن در هندوراس هم يک زمين لرزه در همين عمق اتفاق افتاد و روز پيش تر از آن هم زلزله اي در ونزوئلا در همين لايه ده کيلومتري از سطح زمين! گويا اين خطي بودن مسير زلزله هم براي کارشناسان علوم جغرافيا نشانه اي است از غير طبيعي بودن قضيه!
اين وسط، نيروي دريايي روسيه بيش از همه رفتارهاي شتابزده آمريکايي ها توجه داشته؛ «بعد از وقوع زلزله هائيتي پنتاگون اعلام کرد که ناو بيمارستاني USNS Comfort به سمت هائيتي در حرکت است. اين کشتي که در ساحل بالتيمور لنگر انداخته بود، خيلي سريع تر از آنچه بايد به هائيتي رسيد. گويا خيلي پيش از بروز زلزله پورت دوپرنس ، راه سفر به هائيتي را در پيش گرفته بود!». به ادعاي روس ها اينکه کسي مانند مايکل مولن ــ رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا ــ رهبري اعزام نيروهاي کمکي را به عهده بگيرد خودش مي تواند دليلي باشد براي اثبات نقشه از قبل طراحي شده کاخ سفيد براي اشغال کشور محروم هائيتي!

جنگ آب و هوايي
 

آمريکايي ها مدعي هستند که از پروژه هارپ و دکل هاي سربه فلک کشيده اش فقط براي کاربردهاي ارتباطي استفاده مي شود؛ کارهايي مثل جهت يابي زير دريايي ها و کشف معادن زير زميني. اما اين روزها هارپ براي خيلي از محققان دنيا علامت سؤال بزرگي شده که نمي شود به راحتي پاسخي برايش پيدا کرد. اگر قرار بود از هارپ براي کشف معدن نفت و گاز استفاده شود چه نيازي به اين همه تجهيزات بود؟ يک موج پايين راديوترموگرافي با قدرت 30 وات هم مي توانست لايه هاي زمين را کنار بزند و از گنج خوابيده خبر بدهد. ديگر چه نيازي به يک ميليارد وات قدرت دکل هاي هارپ؟!
از همان اواسط دهه 90 ميلادي که زمزمه هاي تحقيقاتي آمريکايي ها روي تجهيزات مافوق زميني به راه افتاد، بحث و جدل درباره بود و نبود چنين امکاني هم پيش آمد. روس ها که با شنيدن خبر تحقيقات دانشمندان آمريکايي احساس مي کردند از قافله عقب افتاده اند و ميدان را براي يکه تازي رقيب خالي کرده اند، بيشتر از بقيه جنجال به پا کردند. همان زمان مجلس دوماي روسيه بيانيه اي تند و تيز درباره اهداف مخرب آمريکايي ها و پروژه مشکوک هارپ منتشر کرد و تمامي سازمان هاي دفاعي و مجامع بين المللي را به توجه در اين زمينه فراخواند. اين بيانيه به امضاي 90 نفر از نمايندگان مجلس دوما رسيد؛ «آمريکا قصد ساختن سلاح ژئوفيزيکي گسترده اي را دارد که مي تواند با امواج راديويي بلند، سطوح مياني و نزديک به زمين را تحت تأثير خود قرار دهد...استفاده از چنين ابزاري مانند تبديل يک تکه آهن سرد به يک سلاح گرم يا استفاده از سلاح هاي اتمي در ميدان جنگ در مقابل سلاح هاي معمولي است. اين نوع سلاح با ديگر تسليحات نظامي تفاوت هاي زيادي دارد. اينجا ديگر صحبت از زمين و همه دار و ندار آن است!». البته آن زمان روس ها راه به جايي نبردند، درست مثل اين روزها که همه تلاش هاي نمايندگان پارلمان اروپا براي سردرآوردن از پروژه هارپ به در بسته مي خورد. تعدادي از نماينده هاي پارلمان اروپا در سال هاي گذشته، تلاش زيادي داشته اند تا بلکه ناتو را مجبور به پرسش از کاخ سفيد درباره اهداف پنهان پروژه هارپ کنند.

فرشته ها هم اين هارپ را نمي خواهند
 

در همه اين سال ها هيچ کسي مانند دکتر نيک بگيچ، پا توي کفش آمريکايي ها نکرد. پسر سناتور آلاسکا و يکي از اعضاي حزب دموکرات، در سال 1995، با نوشتن کتابي به نام «فرشته ها هارپ نمي نوازند!» همه انگيزه هاي نظامي کاخ سفيد را از دنبال کردن پروژه هارپ برملا کرد. کتاب جنجال برانگيز بگيچ در 230 صفحه و با 350 مورد تحقيق جامع و کامل، از برنامه هاي CIA براي دسترسي به سيستمي الکترونيک صحبت مي کند که هر سال ميليون ها دلار از هزينه هاي دولت آمريکا را به باد مي دهد؛ مبالغي که هنوز کنگره آمريکا هم هيچ پاسخ قانع کننده اي براي محل صرف آنها ندارد. بگيچ در آن سال ها هارپ را نمونه اي از جنگ ستارگان ناميد که اين بار روي کره خاکي معنا پيدا کرده است!
بعد از وقوع زلزله هائيتي مجدداً بحث پروژه هارپ سر زبان ها افتاده. خيلي ها مي گويند همه اين حرف ها فقط خيالات کساني است که توي عمرشان فيلم هاي علمي تخيلي زياد ديده اند اما عده اي اصرار مي کنند که چنين اتفاقاتي نه فقط به دست طبيعت بلکه با همکاري مشترک آدم ها و زمين مي افتد. هنوز هيچ کدام از اين دو گروه نتوانسته اند دليل محکمه پسندي براي ادعاهايشان بياورند. شايد بايد تا زلزله بعدي صبر کرد!

هارپ چيست؟
 

هارپ رؤياي تسلط بر زمين موضوعي نيست که يکهو از دهه 90 ميلادي شروع شده باشد؛ 40 سال پيش، زبيگنيوبرژينسکي ــ مشاور جيمي کارتر، رئيس جمهور اسبق آمريکا، در سازمان فضايي ناسا و مشاور سياسي کنوني باراک اوباما ــ از استراتژي هاي سياسي آمريکا با استفاده از هارپ براي کنترل و هدايت جوامع انساني نام برد. مشاور امنيت ملي آمريکا در کتاب «بين دو نسل» پيش بيني کرده بود: «تکنولوژي در آينده در اختيار رهبران دولت هاي بزرگ است؛ شيوه هايي که به صورت جنگ هاي مخفي و پنهاني، حداقل نيروي انساني را به کار مي گيرند و با تغيير عمدي شرايط آب و هوايي و جو زمين، دوره هاي طولاني مدت خشکسالي بسازند يا توفاني بزرگ ترتيب دهند!». در سال 1966 جي.اف مک دونالد ــ مشاور علمي جانسون، رئيس جمهور وقت آمريکا و پروفسور ژئوفيزيک دانشگاه UCIA که زماني براي خودش متخصص مشکلات جنگي واشنگتن هم بود ــ در دست نوشته هايش به استفاده از سيستم فرستنده راديويي بسيار قوي اي اشاره کرد که مي تواند با ايجاد حمله هاي الکترونيک، تغييرات محيطي و ژئوفيزيکي عمده اي ايجاد کند. اين همان چيزي است که ويليام کوهن در سال 1997 از آن نام اکوتروريست ياد کرد؛ کساني که مي توانند شرايط جوي را تغيير دهند، زمين لرزه بسازند و با استفاده از امواج مغناطيسي کوه ها و آتشفشان ها را جابه جا کنند!
به آخرين لايه جو در اصطلاح علمي يونوسفر مي گويند؛ لايه اي در ارتفاع 300 کيلومتري از سطح زمين که محل تجمع ذرات باردار است و جريان الکتريکي اتمسفر زمين را هدايت مي کند. با اين حساب هر تغييرکوچکي در ميزان انرژي اين لايه، تأثير زيادي روي وضعيت لايه هاي دروني زمين و آب هاي اقيانوس ها دارد؛ مثلاً کافي است فقط تغييري در درجه حرارت اين لايه ايجاد شود، آن وقت نه فقط زمين که حتي منظومه شمسي هم از تغيير انرژي لايه آخر زمين و آسمان بي نصيب نخواهد بود. به پشتوانه همين قابليت است که دانشمندان ينگه دنيا سيستم هارپ را طراحي کرده اند. پروژه هارپ (HAARP) ــ مخفف عبارت «برنامه تحقيقاتي نور شمالي فعال با فرکانس بالا»ــ براي اولين بار در سال 1993 با کمک نيروهاي هوايي ايالات متحده، دانشگاه آلاسکا و آژانس تحقيقات پيشرفته دفاعي آمريکا به راه افتاد. سال هاي اول هدف از مطالعات هارپ را شناخت بيشتر لايه يونوسفر جو و استفاده از آن براي امور ارتباطي و امنيتي عنوان کردند اما کم کم هارپ براي آمريکايي ها معناي غير از يک پروژه تحقيقاتي پيدا کرد. آنها در فضايي 23 هزار متري در منطقه گاکوناي آلاسکا، 180 دکل آلومينيومي با ارتفاعي حدود 23 متر نصب کردند و هر سال هزينه اي ميليوني را از محل ماليات هاي مردم آمريکا به آن اختصاص دادند. سيستم هارپ طوري طراحي شده که مي تواند روي يونوسفر تأثير مستقيم داشته باشد؛ به اين ترتيب که برجک هاي آلومينيومي امواجي مافوق بلند توليد و به سمت لايه يونوسفر پرتاب مي کنند. اين امواج، يونوسفر باردار را گداخته مي کنند و سطح انرژي آن را به هم مي ريزند. به اين ترتيب يونوسفر به تپش مي افتد؛ طوري که با هر تغيير ضخامت لايه گدازنده آن، امواج خاصي توليد و به سمت زمين روانه مي شوند. امواج کوتاه در آب درياها و لايه هاي عميق زمين وارد مي شوند و لايه هاي آن را به حرکت وا مي دارند. البته با قدرتي باور نکردني!
منبع:همشهري جوان، شماره 249




 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط