۷ حقیقت آرایشی

ما در طول روز از محصول های آرایشی بهداشتی مختلفی استفاده می کنیم بدون آنکه دقیقا درباره ویژگی ها و عوارض آنها چیزی بدانیم. شاید سوال های بسیاری در مورد محصول های آرایشی بهداشتی در ذهن شما وجود داشته باشد؛ سوال هایی مانند اینکه استفاده از اتوبرنزه ها برای پوست مضر است یا نه؟ کرم های لاغری واقعا تاثیر دارند؟ در این مطلب به برخی از سوال های رایج در مورد محصول های آرایشی بهداشتی پاسخ داده شده است
شنبه، 26 فروردين 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
۷ حقیقت آرایشی

۷ حقیقت آرایشی
۷ حقیقت آرایشی


 





 
ما در طول روز از محصول های آرایشی بهداشتی مختلفی استفاده می کنیم بدون آنکه دقیقا درباره ویژگی ها و عوارض آنها چیزی بدانیم. شاید سوال های بسیاری در مورد محصول های آرایشی بهداشتی در ذهن شما وجود داشته باشد؛ سوال هایی مانند اینکه استفاده از اتوبرنزه ها برای پوست مضر است یا نه؟ کرم های لاغری واقعا تاثیر دارند؟ در این مطلب به برخی از سوال های رایج در مورد محصول های آرایشی بهداشتی پاسخ داده شده است...

۱.استفاده از کرم های لاغری موثر است؟
 

به دنبال مصرف موادغذایی، بیش از حد نیاز، سلول های چربی (ادیپوسیت ها) بزرگ و تکثیر می شوند تا بتوانند چربی ها را درون خود ذخیره کنند. این سلول ها زیر پوست و بین اندام های داخلی جمع می شوند و تشکیل بافت چربی می دهند. کرم های لاغری از ذخیره چربی در بافت چربی زیر پوست پیشگیری می کنند و حالت زیباتری به پوست می دهند. البته راه حل های دیگری هم جز مصرف کرم های لاغری وجود دارد؛ مثلا برخی از مواد مانند کافئین به خصوص وقتی صبح مصرف شوند، سوخت وساز چربی را بالا می برند. برخی دیگر مانند فلوریدزین هم که در سیب وجود دارند، به خصوص اگر عصر مصرف شوند، ذخیره چربی را کاهش می دهند. مشکل اصلی کرم های لاغری این است که باید به طور مرتب و روزانه مصرف شوند در غیر این صورت چربی دوباره زیر پوست ذخیره می شود و حالتی نازیبا به آن می دهد.

۲.اتوبرنزه ها مضرند؟
 

اتوبرنزه ها از مرطوب کننده و شیر و DHA (دی اکسیداستون که ماده اصلی اتوبرنزه هاست) ساخته شده اند. DHA مولکولی است که از ذرت به دست می آید و در سطح بدن در تماس با اسیدهای آمینه سلول های پوست، باعث رنگی شدن سلول های مرده می شود. هر بار که حمام می روید، سلول های مرده می ریزند و رنگ ناشی از اتوبرنزه ها هم از بین می رود. خود اتوبرنزه ها مضر نیستند بلکه این باور که در صورت استفاده از اتوبرنزه ها نیازی به استفاده از کرم ضدآفتاب یا هیچ نوع حفاظت دیگری در مقابل آفتاب نیست، مشکل ساز می شود.

۳.چرا گاهی پوستمان سریع تر برنزه می شود و این رنگ مدت بیشتری دوام دارد؟
 

اواخر هر سال، دوره تجدید سلولی کند می شود و بیش از ۲۱ روز (زمان استاندارد) لازم است تا سلول های اپیدرم که اشعه UV را جذب کرده اند و برنزه شده اند، به سطح پوست برسند، بمیرند و جای آنها را سلول های تازه و روشن بگیرد. به طور کلی، پوست افرادی که به بلوغ رسیده اند، نسبت به کودکان رنگ برنزه را مدت طولانی تر حفظ می کند.

۴.چرا برخی از ریمل ها ضدآب هستند؟
 

فرمول تهیه ریمل هر تولید کننده ای متفاوت است. به طور کلی ریمل ها به ۲ گروه اصلی کلاسیک یا معمولی و واترپروف یا ضدآب تقسیم می شوند. ریمل کلاسیک، مخلوطی از آب و موم های گیاهی است که به آن رنگ و پلیمرهایی افزوده می شود که به آن حالتی کرمی با قابلیت کشسانی می دهد. در ریمل ضدآب به جای آب، از حلال های قابل تبخیر استفاده شده است. مزیت این نوع ریمل بر ریمل کلاسیک این است که در صورت گریه کردن یا رفتن زیر باران یا شستن صورت، پاک نمی شود و مژه ها را دانه دانه از هم جدا می کند و حالت زیبایی به آنها می دهد.
برای پاک کردن ریمل کلاسیک، آب و صابون کافی است اما برای پاک کردن ریمل های واترپروف باید از آرایش پاک کن های مخصوص که حاوی چربی و آب هستند، استفاده کرد. این محلول ها را قبل از استفاده خوب به هم بزنید.

۵.تفاوت محصول های «طبیعی» و «بیو» در چیست؟
 

محصول های طبیعی حاوی ترکیب های گیاهی هستند اما محصول های بیو غیر از ترکیب های گیاهی، یکی از برچسب های بیولوژیک را هم دارند و این برچسب، نداشتن مواد رنگی اسانس دار صنعتی را در آنها تایید می کند.

۶.چرا شامپوهای بیولوژیک مانند سایر شامپوها کف نمی کنند؟
 

بسیاری از افراد گمان می کنند شامپویی که بهتر کف می کند، اثر پاک کنندگی بهتری دارد، اما این باور اشتباه است زیرا کف شامپو موها را تمیز نمی کند بلکه مواد شوینده داخل آن است که چربی و کثیفی را از بین می برد. در شامپوهای بیو، برعکس شامپوهای کلاسیک که در آنها «سدیم لوریل سولفات» روی چربی مو تاثیر می گذارد، ماده ای به نام «تانسیو» که یکی از مشتقات شکر است، وجود دارد. این ماده به اندازه سدیم لوریل سولفات موثر است اما کف کنندگی کمتری دارد.

۷.چرا برخی از عطرها پوست را تحریک می کنند؟
 

برخی از ترکیب ها مانند انواع نگهدارنده ها یا روغن های گیاهی موجود در عطرها، محرک هستند. لینانول، گرانیول و سیترونلول که هر سه از ترکیبات معطر گیاهی اند، از محرک ترین مواد درون عطرها هستند که متأسفانه استفاده از آنها هنوز ممنوع نشده است. الکل نیز به ندرت می تواند باعث تحریک پوست شود. در صورتی که در اثر استفاده از عطر دچار علایم حساسیت می شوید، می توانید با مراجعه به متخصص و انجام تست آلرژی، دریابید به کدام ترکیب عطر حساسیت دارید. بهترین راه حل، اسپری عطر روی لباس است تا ترکیبات آلرژی زا با پوستتان در تماس نباشند.
منبع:http://www.beytoote.com
ارسال توسط کاربر محترم سایت : hasantaleb




 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط