0

كتاب‌شناسی نهاوند

كتاب‌شناسی نهاوند/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : عابد
•سال نشر : 1380
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-364-091-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 418
• قیمت : 20000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : در كتاب‌شناسی حاضر، مجموعه كتاب‌ها و مقالات مربوط به نهاوند "براساس ترتیب الفبای نام نویسنده تدوین گردیده است .گردآورنده اثر، منابع معرفی شده را از نظر محتوا به دو دسته تقسیم می‌كند1 :ـ كتابهایی كه به طور كامل درباره نهاوند نوشته شده است (كه فاقد توضیح اضافی هستند)، 2ـ منابع و مآخذی كه درباره نهاوند و مخصوص به آن تالیف نشده بلكه در ضمن بحث و در فصل‌های آن به نهاوند اشاره گردیده و یا فصلی را به نهاوند اختصاص داده است .در معرفی این منابع، علاوه بر مشخصات كتاب، به ارتباط موضوع و مطلب داخل كتاب با نهاوند اشاره شده و عموما عنوان یا سرفصلی كه در كتاب آمده درج گردیده است .كتاب در سه بخش سازمان یافته است . بخش اول شامل فهرست منابع فارسی و عربی است .بخش دوم به فهرست منابع لاتین اختصاص یافته و بخش سوم دربردارنده نمایه اشخاص، مكان‌ها و موضوعات است ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.