0

گله‌های یك معلم

گله‌های یك معلم/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : پاتیرام
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-94665-2-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 228
• قیمت : 18500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : این مجموعه حاوی نوشته‌ها و خاطراتی است از مسائل اجتماعی، فرهنگی، به ویژه نكته‌هایی چند در باب نظام آموزش و پرورش كه با حكایات و اشعاری نیز فراهم آمده است.در یكی از خاطرات كتاب می‌خوانیم :یكی از همكاران می‌گفت در هر رژیمی معلمان بدبخت‌ترین آدم‌ها بوده‌اند .هر حكومتی به فراخور توانایی‌اش از نجابت، سادگی، دیوانگی معلم و از هر چه اسمش را بگذاری به نفع خود استفاده كرده است و او را به دم چكمه قدرت خود گرفته و له كرده است .همین چند روز پیش بود كه در یكی از مناطق آموزش و پرورش به یكی از دوستان معلمم برخوردم .دیدم گرفته و ناراحت است علت را جویا شدم .سفره دلش باز شد .گفت، تابستان را بر خود و زن و بچه‌ام حرام كردم .در تهران ماندم و گرمایش را به جان خریدم و به تدریس مشغول شدم .بلكه بتوانم مقداری از كرایه خانه‌ام را تامین كنم ."..."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.