0

مناظره علمای بغداد

مناظره علمای بغداد/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : شبر
•سال نشر : 1380
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 6000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-90913-7-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 240
• قیمت : 9800
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : این كتاب خلاصه‌ای است از مناظره و بحث میان علمای شیعه و سنی در محضر جلال‌الدین ملك‌شاه سلجوقی و وزیر كاردانش خواجه نظام‌الملك طوسی كه به اهتمام مقاتل بن عطیه "ـ داماد خواجه ـ تدوین شده است .اصل كتاب به زبان عربی بوده و با مقدمه‌ای از آیت‌ا...نجفی مرعشی همراه است .در این مناظره ـ كه نگارنده آن خود از علمای اهل تسنن و حنفی مذهب است . مناظره را با پیروزی بر عالم شیعه تمام كرده ـ این موضوعات بررسی و ارزیابی شده است :جمع‌آوری قرآن، دشنام به صحابه پیامبر (ص)، بطلان خلافت سه گانه، تنها خلیفه بر حق علی (ع) است، تحریف قرآن، ظاهر و باطن قرآن، عدم جبری بودن اعمال ما، برخی از مخالفت‌های عمر با سنت، غصب فدك، متعه و اثر آن و برخی مباحث دیگر ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.