يکشنبه، 26 دی 1395

پرسش :

اگر کسى زکاتش را به فقیرى داد که گمان می کرد شیعه است اما بعداً مشخص شد که شیعه نبوده است، آیا باید زکاتش را دوباره پرداخت کند یا خیر؟

پاسخ :
اگر مالی را که برای زکات کنار گذاشته به او داده باید از او بگیرد و اگر نمی تواند چنانچه بدون حجت شرعی داده باید دوباره بدهد و اگر مالی را که داده برای زکات کنار نگذاشته بوده در هر صورت باید دوباره زکات بدهد.

منبع: zanjani.net