سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

اگر بابت پرداخت قسط وام، ماهانه مبلغی را پس انداز کنیم و قبل از موعد قسط سال خمسی فرا رسد، آیا باید خمس آن را پرداخت نماییم؟

پاسخ :
اگر بدون پس انداز قادر به پرداخت بدهی نیستید، خمس ندارد. ولی اگر بدون این که حیثیتتان مخدوش شود بتوانید از راه دیگر اقساط را بپردازید (مثلا قرض کنید) باید خمس پس انداز را بدهید.

منبع: zanjani.net