شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

حقوقی که بعد از فوت شخص کارگر یا کارمند از طرف سازمان تأمین اجتماعی یا دولت یا شرکت‌های مختلف یا بیمه به خانواده متوفی داده می‌شود، آیا از درآمد سال محسوب می‌شود که بر زاید آن از مخارج سال خمس تعلق گیرد یا به محض دریافت باید خمس آن را داد؟

پاسخ :
بر زاید آن از مخارج سال خمس تعلق می‌گیرد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.