چهارشنبه، 20 تير 1397

حدود پوشش بدن زن

پرسش :

پوشش بدن براى زنان باید چگونه باشد؟

پاسخ :
حکم همه مراجع (به جز صافى):
زن باید تمام بدن و موى خود را [به جز گردى صورت و دست‌ها تا مچ] در برابر مرد نامحرم بپوشاند.[1]

حکم آیت‌الله صافى:
زن باید تمام بدن و موى خود را در برابر نامحرم بپوشاند و بنابر احتیاط واجب، باید دست و صورت را نیز بپوشاند.[2]

پی‌نوشت‌ها:
[1]. فاضل، امام، سیستانى، نورى و مکارم، تعلیقات علىالعروة، (الستر)؛ خامنه‌اى، استفتاء، س 568؛ تبریزى، استفتائات، س1611 و توضیح‌المسائل مراجع، م2435؛ دفتر: بهجت و وحید.
[2]. صافى، جامع‌الاحکام، ج2، س1696.

منبع: احکام نگاه و پوشش: آرایش، روابط، گفت‌وگو (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، مولف: سید مجتبى حسینى؛ قم: نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه‌ها، دفتر نشر معارف، 1393.

در این زمینه حتما بخوانید:

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

آیا زیر چانه نیز باید از نامحرم پوشانده شود؟

فلسفه حجاب چیست؟ حدود، کیفیت و رنگ پوشش بانوان باید چگونه باشد؟

حجاب زن چه اهمیتی دارد و چرا واجب است؟