يکشنبه، 19 اسفند 1397

مسابقات ورزشی

پرسش :

آیا در بازی‌های ورزشی، تعیین جایزه از شخص یا گروه سوم (غیر از مسابقه دهندگان) اشکال دارد؟

پاسخ :

همه مراجع: در فرض یاد شده، اشکال ندارد.[۱]

پی نوشت:
[۱]ـ مکارم، الاستفتائات، ج ۲، س ۷۲۸؛ صافی، جامع الاحکا، ج ۱، س ۱۰۴۹؛ دفتر: امام، بهجت، تبریزی، خامنه‌ای، فاضل، نوری و وحید.

منبع: پرسشها و پاسخهای دانشجویی احکام موسیقی؛ دفتر نشر معارف – تدوین و تألیف: سید مجتبی حسینی (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)

پرسشهای مرتبط:

بعضی از بنگاه‌های خصوصی، با توجّه به علاقه شدید جوانان به ورزش فوتبال اوراقی را در معرض فروش قرار داده و از خریداران می‌خواهند که نتیجه مسابقات بین تیم‌های ورزشی را پیشگویی کنند و به کسانی که صحیح‌ترین...

پولی که برای برگزاری مسابقات ورزشی، از بازی کنندگان دریافت می‌شود، چه حکمی دارد؟

حکم نگه‌داری آلات قمار را بیان کنید؟

آیا خرید و فروش آلات قمار جایز است؟

حکم شرکت در طرح تجاری «گلدکوئیست» و مانند آن چیست؟

تکلیف پولی که از طریق معامله با شرکت گلدکوئیست و مانند آن به دست آمده چیست؟