چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

ورود زن حائض و فرد جنب به رواقهای حرم

پرسش :

آیا زن حائض و فرد جنب میتواند بی‌آنکه داخل حرم شود به رواقهای اطراف ضریح مطهر امام‌ معصوم (علیه السلام) برود؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیت اللّه بهجت): آرى، اشکال ندارد ولى احتیاط مستحب (بهتر) آن است که در آنجا نیز توقف نکند.

آیت اللّه  بهجت: بنابر احتیاط واجب جایز نیست.

تبصره: حکم یاد شده در صورتی است که رواقهای حرم، مسجد نباشد.

پرسش های مرتبط:

می‌خواستم درباره فواید زیارت و آثاری که در زندگی می تواند داشته باشد بدانم؟

مسافر در حرم کدام امامان و در کجاها می تواند نمازش را کامل بخواند؟

اگر در مسافرت نماز قضا شده باشد و به وطن خود برسیم، چگونه باید بخوانیم؟