سه‌شنبه، 25 تير 1398

اعتبار شرط ضمن عقد و شرط بنایی

پرسش :

اگر دو نفر قبل از ازدواج در مورد یک مسأله (مثلاً فعالیت زن در اجتماع با شرایط صحیح) به توافق برسند، ولی بعد از ازدواج یکی از طرفین (مثلاً مرد) مسأله به توافق رسیده را زیر پا بگذارد و خلاف آن عمل کند، در اینجا تکلیف طرف مقابل (زن) چیست؟

پاسخ :
اگر در ضمن عقد شرط نشده و عقد مبنی بر آن نبوده وفا واجب نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.