سه‌شنبه، 25 تير 1398

امکان ازدواج موقت دختر در صورت نداشتن یا غیبت پدر و جد پدری | استفتاء دو

پرسش :

الف. آیا دختری که پدر و پدر بزرگ نداشته باشد می‌‌تواند ازدواج موقت بکند؟ ب. اگر پدر داشته باشد و به آسانی تماس با او ممکن نباشد چطور؟

پاسخ :
الف. مانع ندارد.
ب. اگر طوری است که اجازه گرفتن از او ممکن نیست اشکال ندارد ولی اگر تماس با او ممکن است ولو مدتی طول بکشد یا سخت باشد بدون اجازه نمی‌‌تواند صیغه شود.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.