جمعه، 25 مرداد 1398

حکم خرید اموال یهودى

پرسش :

خرید اموال منقول و غیر منقول یهودیانى که از کشور فرار کرده اند، جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: خروج از کشور یا فرار، دلیل بر الغاى مالکیت اموال آنان نیست و اصل در اسلام احترام اموال همگان است؛ مگر آن که عنوان محارب با نظام اسلامى پیدا بکنند حتى در این صورت تکلیف اموال آنها مربوط به حاکم شرع است او باید تصمیم بگیرد و دیگر افراد نمى توانند آن اموال را بفروشند یا بخرند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.