جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | شرایط وجوب حج: سوال شصت و هفت

پرسش :

شخصی، باغی دارد که در حال حاضر هزینه رفتن به حج او و برگشتن از آن را کفایت می‌کند و در حال حاضر نیز از آن بی‌نیاز است اما شاید برای آینده خود و روزگار پیری و درماندگی که معمولاً مورد نیاز واقع می‌شود بدان نیاز داشته باشد، آیا واجب است که آن را بفروشد و با درآمد و قیمت آن به حج برود یا خیر؟

پاسخ :
بسمه تعالی: احتیاط آن است که در حال حاضر به حج برود، گرچه احتمال می‌دهد که در آینده نیز بدان نیاز داشته باشد، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.