شنبه، 25 آبان 1398

احکام بانوان | مسائل حیض: سوال شانزده

پرسش :

بعضى از خانمها براى اینکه روزه ماه رمضان را بگیرند یا براى اینکه در حج بتوانند اعمال حج را انجام دهند قرص مى خورند ولى گاهى با اینکه قرص خورده اند در ایام عادت یکى دو روز خون مى بینند، این خون چه حکمى دارد؟

پاسخ :
اگر سه روز متوالى خون نبیند، حکم حیض را ندارد، اگرچه در ایام عادت باشد و روزه اش صحیح و اعمال حج را مى تواند انجام دهد و این خون احکام استحاضه را دارد و همین که مى داند سه روز متوالى نمى شود، احکام حیض را مترتب نکند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.