چهارشنبه، 14 اسفند 1398

خطر دریافت یک بسته از چین با توجه به شیوع کرونا

پرسش :

آیا با توجه به شیوع ویروس کرونا، دریافت یک بسته یا نامه از چین بی خطر است؟

پاسخ :
بله، بی خطر است. افرادی که از چین بسته هایی را دریافت می کنند، در معرض خطر کرونا ویروس جدید قرار ندارند. بنابر تجزیه و تحلیل های گذشته، مشخص شده است کروناویروس ها مدت زمان زیادی روی اشیایی مانند نامه یا بسته ها زنده نمی مانند.

توجه: برخی مطالعات جدید نشان داده اند که کرونا ویروس جدید می تواند تا ۹ روز نیز روی سطوح باقی بماند.

منبع: rokna.net