چهارشنبه، 14 اسفند 1398

پیشگیری از کرونا ویروس با استفاده از روغن کنجد

پرسش :

آیا استفاده از روغن کنجد موجب جلوگیری از ورود کرونا ویروس جدید به بدن می شود؟

پاسخ :
خیر. روغن کنجد نمی تواند کروناویروس جدید را نابود کند. برخی ضدعفونی کننده های شیمیایی می توانند کووید-۱۹ روی سطوح را نابود کنند. آنها شامل ضدعفونی کننده های مبتنی بر مایع سفید کننده/کلر، حلال ها، اتانول ۷۵ درصد، اسید پراستیک و کلروفرم می شوند.

با این وجود، اگر آنها روی پوست یا زیر بینی استفاده شوند اثر اندک یا هیچ اثری روی ویروس ندارند. استفاده از این مواد شیمیایی روی پوست می تواند حتی خطرناک باشد.

منبع: rokna.net