چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | احکام طلاق: سوال سی و نه

پرسش :

در جهت اجراى صیغۀ طلاق خلع مالى از ناحیۀ زوجه بذل شده است صرف نظر از اشکالات وارده به ما بذل، آیا اعلام قبول ما بذل از ناحیۀ زوج شرط صحت طلاق خلع است؟ بعبارت دیگر آیا اعلام قبول ما بذل از ناحیۀ زوج شرعا ضرورت دارد؟ چنانچه زوج قبول ما بذل را اعلام ننماید آیا مى‌توان شرعا طلاق خلع را به صرف بذل از ناحیۀ زوجه انجام داد؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ باید در ضمن صیغۀ طلاق خلع، قبول بذل از جانب زوج محقق شود و اگر محقق شد نیاز به قبول دیگر ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.