شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال یکصد و سی و هفت

پرسش :

شخصى مسلمان گوسفندان خود را به یک فرد على اللهى سپرده و یکى از گوسفندان او به علت مریضى در حال موت بوده این على اللهى آن حیوان را ذبح کرده، اولا آیا این حیوان حلال است یا حرام؟ ثانیا اگر پول مرده آن حیوان را على اللهى به صاحب حیوان بدهد، پول آن حلال است یا حرام چون آن على اللهى مى‌خواهد از گوشت استفاده کند؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ اگر آن على اللهى، على علیه السّلام را خدا مى‌داند، گوسفندى که ذبح کرده است حلال نیست، ولى اگر پولش را پرداخت نماید گرفتن آن جایز است، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.