دوشنبه، 11 فروردين 1399

علت حساسیت بر اجتماعات مذهبی در ایام شیوع کرونا

پرسش :

چرا الان که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده، نسبت به اجتماعات مذهبی حساسیت بیشتری وجود دارد؟ بسیاری از اجتماعات هنوز فعال است! این اجتماعات اشکالی ندارد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت‌الاسلام محمد الهی خراسانی، محقق، مدرس حوزه علمیه:

اولاً ما دغدغه تکلیف شرعی و اخلاقی‌مان را داریم، به‌ویژه وقتی پای جان انسان‌ها در میان است و بسیاری از افراد شاید چنین دغدغه‌ای نداشته باشند.

ثانیاً متدینین باید الگوی دیگران باشند، نه اینکه با کار غلط آنان همراهی کنند.

ثالثاً این رفتارها به‌پای دین و دینداران و مسجدی‌ها و هیئتی‌ها نوشته می‌شود و وسیله‌ای برای هجمه به مقدسات و شعائر دینی است، در حالی که کار دیگران به‌پای خودشان نوشته می‌شود.

به همین دلایل، اگر اجتماعات مذهبی توسط خود متدینین در شرایط فعلی لغو شود و شعائر مذهبی به محیط خانه و خانواده منتقل شود، قطعاً به‌سلامت جسمی و هم به باورهای دینی جامعه کمک می‌کند.

منبع: شبکه اجتهاد