پنجشنبه، 14 فروردين 1399

پرداخت سهم امام (ع) به نیازمندان در زمان رکود ناشی از شیوع کرونا

پرسش :

در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی گسترده در کشور، بسیاری از افراد بیکار شده و زندگی‌شان دچار مضیقه شدیدی شده است. آیا اجازه می‌فرمایید از سهم امام (علیه السلام) به آنها هم کمک شود؟

پاسخ :
مؤمنان می‌توانند نصف سهم مبارک امام علیه‌السلام و همچنین ردّ مظالم را به افراد نیازمندی بدهند که در اثر کساد اقتصادی ناشی از شیوع این بیماری، زندگی‌شان دچار مضیقه شدید شده‌ است.

ان‌شاءالله مؤمنین در این شرایط دشوار با رعایت انصاف و مواسات و خدمت به یکدیگر به ویژه با دستگیری از خویشاوندان و همسایگان نیازمند، خوشنودی امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) و اجر و پاداش الهی را برای خویش به ارمغان آورند.

منبع: ایکنا