يکشنبه، 4 خرداد 1399

تفاوت در جنس زکات فطره | سوال سه

پرسش :

اگر زکات فطره فردی بر دونفر واجب باشد، آیا آن دونفر می توانند سهم خود را از اجناس مختلف پرداخت نمایند؟

پاسخ :
1. باید یک نوع جنس پرداخت نمایند (آیت الله مکارم).(1)

2. بنابر احتیاط واجب، یک نوع جنس پرداخت نمایند (حضرت امام،گلپایگانی، فاضل، نوری).(2)

3. بنابر احتیاط مستحب، یک نوع جنس پرداخت نمایند (اراکی، خویی).(3)

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، ج 2، زکات فطره، فصل فی من تجب عنه، مسأله 11.
2- همان.
3- همان.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.