جمعه، 16 خرداد 1399

امر به معروف نسبت به دستکاری کنتور آب و برق

پرسش :

اگر سرپرست خانواده کنتور آب را دستکاری کند، و اعضاء خانواده او را امر به معروف کنند ولی فایده نداشته، تکلیف ایشان نسبت به وضو و غسل با این آب چیست؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: بر سرپرست خانواده لازم است اجازه سازمان آب و فاضلاب را راجع به استفاده از آن آب تحصیل نمایند، ولی اعضای خانواده اگر نمی توانند از آب دیگری که مباح باشد استفاده نمایند مانع ندارد از آن آب برای وضو، و غسل و سایر تصرفات استفاده کنند.[1]

پی نوشت:
[1]. خامنه‌ ای، استفتائات جدید، س 875؛ تبریزی، استفتائات، س 1316؛ مکارم، استفتائات، ج 3، س 195؛ دفتر مراجع تقلید.

منبع: احکام امر به معروف، علی گرجی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نشر معارف‫، ۱۳۹۵.