شنبه، 24 خرداد 1399

احکام ازدواج و زناشویی | سوال سی و هفت

پرسش :

من در آینده به کشور مالزى سفر خواهم کرد و از آن جا که شرایط ایجاب مى کند، در آن کشور قصد ازدواج موقت دارم. درمورد دختران آنجا آیا حتماً باید درباره این که دین دارند یا خیر، تحقیق کنم؟ خطبه را چگونه باید خواند؟ آیا باید تحقیق کنم که این زوجه شوهر دارد یا خیر؟ چگونه تحقیق کنم؟

پاسخ :
آرى، لازم است در مورد این که آیا پیرو آیین یهود و نصارى است و شوهر دارد یا نه تحقیق کنید تا ازدواج موقت او جایز باشد. خواندن صیغه عقد نیز مطابق آنچه در رساله توضیح المسائل نوشته ایم به صورت عربى یا فارسى یا هر زبان دیگرى لازم است.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.