سه‌شنبه، 17 تير 1399

احکام حج و عمره | مسائل متفرقه: سوال سی بیست و نه

پرسش :

کفاراتی که بر مُحرم واجب می‌شود در کجا باید ذبح شود و به چه مصرفی برسد؟

پاسخ :
کفاره را می تواند به فقراء بدهد، و محل ذبح در کفاره صید در عمره، مکه است و در حج منا است و احتیاط آن است که در دیگر کفارات نیز به همین نحو عمل کند.

‌منبع: استفتائات ویژه حج از محضر مراجع عظام تقلید، مرکز تحقیقات حج، تهران: نشر مشعر، ۱۳۷۵.