شنبه، 25 مرداد 1399

اجازه ولی در ازدواج موقت دختر باکره

پرسش :

آیا اذن پدر در ازدواج موقت با دختر اهل کتاب و مسلمان شرط است؟

پاسخ :
پاسخ آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (رحمه الله):
اذن پدر در ازدواج باکره مسلمان مطلقا شرط است، و اذن همسر مسلمان در ازدواج با اهل کتاب مطلقا شرط است، ازدواج با کتابیه در صورتی که در مذهب آنها اذن پدر شرط نباشد، مانعی ندارد، والله‏ العالم.

منبع: استفتائات جدید، ج 1، انتشارات سرور، قم، چاپ اول، 1378 ش.