سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | حق همسایه: سوال دو

پرسش :

کوچه اى است که اختصاص به دو خانه مسکونى دارد. یکى از آن دو خانه، که وسعت زیادى دارد، مقدارى از زمین خود را در اختیار شخص ثالثى قرار مى دهد تا خانه اى بسازد و درى به کوچه اختصاصى باز کند. آیا اجازه صاحب خانه دیگر لازم است؟

پاسخ :
احتیاط آن است که از صاحب خانه دیگر اجازه بگیرد، یا راه آن خانه را نیز از طریق درب خانه خود قرار دهد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.