سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد قصور پزشکی در مامایی

پرسش :

من سال پیش از یه پزشک شکایت کردم. ایشان رحم منو بعد زایمان درآورده است. حالا رای قطعی دادگاه ۱۸ اردیبهشت برایم اومده که ۱۰ درصد قصور پزشکی بوده است. حالا من باید دوباره برم بیمارستان یه عمل دیگه دارم میخواستم بدونم سوال اول چقد طول میکشه تا دیه رو بدهند؟ یه سوال دیگه هم اینه که من باید جایی برم یا نه؟

پاسخ :
در صورتی که در مهلت تعیین شده در حکم به رای اعتراض نشده باشد رای قطعیت پیدا کرده است و شما می توانید پرداخت دیه را مطالبه کنید. بله؛ برای این منظور بایستی نزد سازمان بیمه مراجعه کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان