پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد رد نکردن بیمه تأمین اجتماعی

پرسش :

شخصی در سال 68 یکسال کار کرده ولی براش سابقه بیمه رد نکردند، الانم مسئول اونجا میگوید من یادم نیست، از کارمندای هم دوره اش هم خبری ندارد. این خانم چیکار کند؟

پاسخ :
با مراجعه به مراجع حل اختلاف اداره کار محل و ارایه مدارک راجع به کار شما در محل کار از قبیل قراردادهای کار، فیش حقوقی و واریزی و . . . و احراز رابطه کارگری و کارفرمایی ثبت سابقه برای شما انجام خواهد گرفت.

منبع: گروه حقوقی میزان