پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد عدم استرداد جهیزیه

پرسش :

زوج توسط رای قطعی به استرداد جهیزیه محکوم شده است اما میگوید وسایل در دسترسش نیست و حاضر است پول آن را پرداخت کند حال زوجه میتواند به جرم خیانت در امانت شکایت کیفری نمایید؟ (در متن رای قطعی آمده است جهیزیه توسط پدر زوج خریداری شده و تحویل زوجین داده شده).

پاسخ :
خیر. جرم خیانت در امانت در مورد استرداد جهیزیه مصداق ندارد. زوج صرفاً در صورت فروش اموال بدون رضایت مقصر محسوب می شود و بایستی در صورت عدم دسترسی به اموال وجه آن را پرداخت کند.

​​​​​​​منبع: گروه حقوقی میزان