پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد شرایط عقد موقت

پرسش :

آیا نفقه در عقد موقت هم تعلق میگیرد؟ اگر در زمان ثبت عقد موقت مبلغی به عنوان نفقه در عقد نامه قید گردد قابل پیگیریست؟ آیا در عقد موقت اولویت پیگیری با مهریه است یا نفقه؟

پاسخ :
برای عقد موقت نفقه تعلق نمی گیرد مگر اینکه در ضمن عقد موقت شرط شده باشد که در این صورت پرداخت نفقه به نحو مقرر در عقد الزامی است. مهریه و نفقه شرط شده هر کدام که مطالبه شود به آن رسیدگی می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان