پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد مستثنیات دین بابت مهریه

پرسش :

رای قطعی از طرف تجدید نظر بر این اساس بوده که امتیاز مسکن طبق ماده 15 پیش فروش ساختمان جز مستثنیات دین هست. اما متاسفانه قاضی اجرای احکام دستور قضایی مبنی بر واریز به حساب دادگستری نموده(قبل از رای آن اقدام انجام شده) و خواهان نسبت به پول اقدام نموده است. الان چه راه کار قانونی در این خصوص وجود دارد تا پول رفته شده که جزو مستثنیات دین بوده برگشت کند؟ بابت مهریه بوده است.

پاسخ :
چنانچه مهریه عین معین باشد یعنی ملک مشخص باشد در هر صورت خواهان حق مطالبه عین مال را دارد. در غیر این صورت چنانچه حکم در مرحله تجدیدنظر قطعی شده باشد می توانید به اجرای رای نزد دادگاه صادرکنتده رای اعتراض نمایید. در هر حال چنانچه رسیدگی نشود می توانید موضوع را نزد رئیس دادگستری استان مطرح نمایید. پیگیری می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان